Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić dziewczynę na aborcję?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy za granicą, zabezpieczaliśmy się i niestety wpadka :( obydwoje nie chcieliśmy dzieci, ale od kiedy dowiedziała się, że wpadliśmy, zmieniła zdanie o 180 stopni. A ja bachora nie chcę nadal. Temat aborcji ucina od razu. Mam jeszcze 3 tygodnie by ją przekonać, bo później nie będzie można, co jej powiedzieć?

Gość gość
Brak słów. Powiem Ci tylko tyle że nie możesz zrobić nic. To twoje jak i jej dziecko, decyzja należy do niej. Ja bym ja chętnie namówiła żeby zasadziła tobie kopa w d...e.

Gość gość
Już nawet obiecałem jej wycieczkę na Maderę jeżeli usunie, ale obraziła się.

Gość gość
" gość dziś Brak słów. Powiem Ci tylko tyle że nie możesz zrobić nic. To twoje jak i jej dziecko, decyzja należy do niej. Ja bym ja chętnie namówiła żeby zasadziła tobie kopa w d...e. " Już wolałbym żeby nie było moje, to miałbym je z głowy. No choć miałbym też z głowy dziewczynę, którą jednak kocham.

Gość gość
Dzieci to dar

Gość gość
Nie próbuj nawet morderco! pójdziesz do piekła!

Gość gość
Nie chcę bachora i tyle. Jakieś poważne rady tu znajdę?

Gość gość
jezeli ona jest przekonana, ze chce urodzic, to nie przekonasz jej. jesli sie waha, to jest szansa. ale pomysl, nawet jakbys ja przekabacil na zrobienie aborcji, to ona potem cale zycie moze robic ci i sobie z tego powodu zale, na zasadzie, co by bylo gdyby...

Gość gość
powiedz ze sprobujecie za kilka lat teraz musicie sie wyszalec abrocja to nie dramat w kraju gdzie mozna zrobic legalnie nikt nie traktuje tego jako dramat

Gość gość
Kiepska sprawa, dziecko twoje i jej co z tego ze nie chcesz, jak ona chce to nawet jak ją zostawisz bedziesz musiał płacić alimenty, stoisz na przegranej pozycji.

Gość gość
Pomyslales o tym ze ona specjalnie zaliczyła wpadke bo jednak chciala dziecka?Jak zobaczysz dziecko oszalejesz z milosci do niego.

Gość gość
Nie oszaleję, nienawidzę bachorów.

Gość gość
gość dziś Nie oszaleję, nienawidzę bachorów. > trzeba było nie ru/chać, kozie w doope trzeba było nie kobiecie wsadzać, ruc/hanie = dzieci

Gość gość
Bardzo by siebie skrzywdziła dokonując aborcji. Jest ryzyko , że później może nie mieć dzieci, może aborcja się nie udać, będzie miała cały czas na sumieniu morderstwo własnego dziecka, nawet gdy nie wierzy w Boga, zawsze będzie się z tym źle czuła. A efekt końcowy jest taki , że jak z tego wynika nie kochasz jej.

Gość gość
Nienawidzisz bachorów? Ty też nim jesteś.

Gość gość
kulwa cieszę się, że jacyś ludzie przerastają mnie w głupocie o lata świetne z radia RMF :P FAKTY !! K

Gość gość
Musisz wziac odpowiedzialność za to co robisz, jak ktoś się decyduje na seks to trzeba być świadomym, że jednak może z tego być dziecko. Jak możesz namawiać dziewczynę by zabiła wasze dziecko? :( To jest najgorsza rzecz jaką możesz zrobić w tej sytuacji.

Gość gość
gość wczoraj takich zje/bów tylko postawić pod mur, JPRDL

Gość gość
gość wczoraj namów ją aby ciebie abortowała, najlepiej na kawałki ;) fajnie będzie

Wniosek z tego taki, ze sex, to odpowiedzialnosc, jak tego nie wiesz, to nie podchodz do kobiety :-D

Gość gośćbaba po 40
to ja zostaw i znajdz inna , problem z glowy. tego kwiatu pol swiatu, ma prawo zrobic co chce i ty rowniez, czyli odejsc i dac sobie z nia spokoj, kazdemu bedzie wygodniej. za granica bedzie miala lepsze swiadczenia jako samotna matka niz z toba , czyli wilk syty i owca cala

Gość gość
Jeżeli ona dobrze wiedziała, ze nie chcesz dzieci to teraz jest to jej problem. Lepiej ja zostaw bo w przyszłości wszystkie ważniejsze kwestie ona będzie podejmować bez twojego zdania. Aborcja za granica to nie jest nic złego ale twoja to pewnie zaściankowa kobita a na dodatek chce ciebie uwiązać dzieckiem. Takiej kobiety nie namówisz na aborcje, zapomnij.

Gość gość
Gdyby twoja dziewczyna naprawdę dziecka nie chciała to już dawno sama szukałaby kliniki aborcyjnej. Proszę nie mówić, ze ciąża zmienia zdanie bo wiem po sobie, ze nie.

Gość gość
Aborcja to zabójstwo. Będziesz miał na sumieniu własne dziecko.

Gość gość
Odłączenie od respiratora to tez zabójstwo?

Gość gość
A co to ma do rzeczy?

Gość gość
Dajze jej spokoj i przestan naciskac. Takie zycie, zaakceptuj jej decyzje. Napisales, ze ja kochasz, wiec kochaj ja dalej. Przyzwyczaisz sie do tej mysli i pozniej do dziecka. Inaczej traktuje sie swoje dziecko niz obce. Stan teraz na wysokosci zadania, opiekuj sie nia, bo ona TOBIE tego nigdy nie zapomni. Otrzasnij sie z szoku i badz mezczyzna.

Gość gość
Troll i tyle (wystarczy przeczytać to o wycieczce na Madere). A jak nie troll, to nie namawiać na żadną aborcję. Widocznie chce urodzić i ponosić konsekwencje tej decyzji (bo jednak to przede wszystkim ona je ponosi). Potem dokładać się do utrzymania dziecka. M.in. na tym polega dorosłość. Tak na marginesie, żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewności.

Gość gość
Tak na marginesie, żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewności. X Dlatego w cywilizowanych krajach jest cos takiego jak aborcja.

Gość gość
ty jesteś nieodpowiedzialny i socjopatyczny, dlatego nie nadajesz się do związku.