Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce sie zemscic na tesciu

Polecane posty

Gość gość

A dlaczego??Tesciowie zaprosili mnie na grila. Zaproszenie przyjelam, do meza zadzwonilam bo w Norwegi pracuje. Nadeszla sobota pojechalam,goscie dopisali pogoda tez byla wysmienita, poprostu bylo super. Goscie sie rozeszli troche pomoglam przy sprzataniu i poszlam do swojego pokoju,nawet niewiem kiedy zasnelam bo troche wypilam,obudzilam sie bo musialam isc do toalety,zeby dojsc do toalety trzeba przejsc obok sypielni tesciow,uslyszalam dziwny glos tesciowej,pomyslalam sobie ze tesciu nie proznuje, gdy z toalety wracalam to tesciowa tak samo stekala, poszlam do pokoju i zasnelam,nie wiem ktora to godzina byla poczulam ze ktos probuje wepchac sie miedzy moje nogi gdy sie zorietowalam co siedzieje to tesc juz wladowal mi na sile swojego hu//ja we mnie bylam za slaba zeby sie obronic,prubowalam sie wysliznac spodniego ale nie mialam szans, po chwili juz z tym sie pogodzilam bo zaczelo mi to przyjemnosc sprawiac,w tenczas pomyslalam sobie dlaczego to tak po chamsku zaczal.Gdy bym wyrzucila ten poczatek to jeszcze tyle roskoszy nie przezylam co w ta noc i tak dlugo nie bylam p******a.w sumie to prezent zrobil mi wspanialy i nie zapomniany. Chcialabym zeby jego syn (a moj maz) mnie tak walil.pomimo ze przezylam najwspanialszy sex ale chce sie zemscic na nim zeby nie myslal sobie ze mu wszystko wolno i z synowa moze robic co chce, synowa gdy sie z nia porozmawia dyskretnie to napewno nie odmowi, ale za to jak ze mna postapil musze go ukarac ale jak???? Pomocy prosze

Gość gość
Kup strój dominy i jak znów będziecie sami ubierz go a teścia zlej porządnie palcatem.

Gość gość
Kiedy ci sie znudzą te denne prowokacje piz/do?

Gość gość
A ty gosc 20,01 naPISdzie jedzesz????