Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta dojrzała może kłamać płacząc że bardzo kocha

Polecane posty

Gość gość

Ważne pytanie... Ma 36 lat, wczoraj na spotkaniu się rozpłakała mówiąc, że bardzo kocha i tak dalej być nie może, ale nie wie co ma zrobić. W żaden sposób jej nie naciskam na nic, sama z siebie to wyznała.

Gość gość
Ile kobiet, tyle opcji... Masz powód by jej nie wierzyć?

Gość gość
baby to wrodzone KŁAMCZUCHY, nie wierzyć ani słowo

Gość gość
Współczuję doświadczeń.

Gość gość
gość dziś Mam, ma męża i córkę. Lecz ona sama mi mówi o miłości, no i wczoraj się przez to rozpłakała, trochę w szoku byłem, ale ja niczego od niej nie oczekuje ani nie napieram na nic, więc to dla mnie dziwne.

Gość gość
Oszukuje męża a Ty pytasz czy ona może kłamać? :D Serio jesteś tak głupi?

Gość gość
Geniusz mormalnie.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Tylko po co kłamie, skoro nie wymagam od niej tego? Dlatego zadałem pytanie na kobiecym forum, czy "kobieta dojrzała" może kłamać w tych sprawach, bo jeśli tak to po co...

Gość gość
Bo lubi, bo może. Bo jak każdego kochanka uważa Cię za łatwowiernego idiote, któremu się wciska głodne kawałki. Taka jest Twoja rola.

Gość gość
zakochała się i sobie z tym nie radzi. nie łatwa sprawa wytrzymać takie napięcie mając rodzinę. wrażliwa, to płacze co w tym dziwnego?

Gość gość
Oczywiście, że może.

Gość gość
oczywiście, ze może klamac, może chce cos od Ciebie, albo boi się, ze Cie straci, rozne powody maja te głupie baby aby klamac, jeśli poczules, ze moglaby sklamac, cos może w tym byc

Gość gość
gość dziś Co ty mnie wyzywasz idiotko?! Ciąg się stąd jak ci temat nie pasuje! Nie rozumiesz że gdzieś mam czy ona mnie kocha czy nie i nie potrzebuje jej wciskania bajek, gdybyś nie była tępa dzida, która potrafi nawyzywać gość którego nie zna, to może byś pojęła o co mi chodzi. W życiu bym się nie związał z kobieta, która już ma dziecko, chciałem się dowiedzieć na ile jest kłamliwa i po co jej to. A tu pojawiła się lafirynda z wyzwiskami, ojca albo matkę sobie wyzwij jak ci się nudzi!

Gość gość
ta z 21.12 dobrze Ci napisala, latwowierny idioto, bo skoro bys się z nia nie wiazal, to po uj robisz kobiecie nadzieje, meska sz...to

Gość gość
hhahahah no i wyszło dno z autora, dramat

Gość gość
Ciąg się stąd? :D Po jakiemu to?

Gość gość
gość dziś ale pojechales po kobiecie, wspolczuje tym, które maja jakikolwiek z toba kontakt, więcej jak dno jesteś, a o tym jakie masz podejście do tej co ja ludzisz nie wspomnę, szok ....

Gość gość
W sumie czego ja wymagam na kobiecym forum, zrozumienia :D Głupi był pomysł tutaj pisać! Skoro mówiła mi na początku znajomości, że to tylko spotkania i ona nigdy męża nie zostawi, to po co teraz ta gierka że kocha i płacze przez to, podczas gdy ja nigdy nie powiedziałem, że ją kocham, chociaż nie jest mi całkowicie obojętna, ale tego nie mówie, bo zasady układu znam, tak jak było przez nią zapowiedziane na początku. Dobra spadam stąd, bo kobieta za kobietą w ogień pójdzie. Wcześniej było, że głupi jestem chcą jej wierzyć skoro zdradza męża, a teraz jestem męską szmatą, bo nie obchodzi mnie jej miłość i gdzie tu Wasza logika... Dobranoc!

Gość gość
tym bardziej że ona nie napisała że autor jest dla niej idiotą tylko, że ta mężatka go pewnie za idiote uważa :D no ale cóż, autor zbyt lotny jak widać nie jest, a do tego cham :D

Gość gość
gdzie tu Wasza logika... Dobranoc! x tu logika, bo powiedziales cos więcej i zjechales nie tylko swoja kobiete ale i obca, to co się dziwisz

Gość gość
dokładnie, pokazal jaki cham i ma pretensje, co do kobiety nie zmieniam zdania, co do niego, pokazal się w innym swietle i tyle, krytykując tak bardzo inna nieznana o to samo co i on zrobil, gdzie tu meska logika ...