Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca od 7 15 lub 8 16 a wazne sprawy zyciowe lekarz pogrzeb czy sprawy urzedowe

Polecane posty

Gość gość

Jak czesto bierzecie wolny dzien w pracy. Pracuje w systemi 7-15 lub 8-16 zdarza sie ze mam sparwy do zalatwienia.Np. lekarz specjalista - na wizyte czekam 5 miesiecy.Pogrzeb w rodzinie,Czy sprawa w sadzie.I biore urlop ale krzywo sie patrza na mnie.Bo np. mam 2 tyg. urlopu a potem po tyg. 2 tyg. wyskauje wazna sprawa i musze brac wolne. Boje sie ze mnie zwolnia.Jak u was to w pracy wyglada?

Gość gość
chuy z tym to i tak y****y wyzysk

Gość gość
Bierz po pol dnia wolnego.

Gość gość
Ja mogę urlop dzielić na godziny więc luzik odpisuje sobie itd . Czasem mam możliwość wyskoczyć sobie bez urlopu i załatwić co nie co. Nikt nic nie gada przecież to nie twoja wina

Gość gość
wlasnie ze ni moge podzielic na pol.Bo pracuje w innej miejscowosci.

Gość gość
Ja jak nie mam urlopu już to zawsze idę np z listem z sądu czy aktem zgonu do szefa, kierownika czy tam innego przełożonego i dostaje bez problemu dzień wolny. Do lekarza jak idę na umowiona wcześniej wizytę, to przelozonemu wspominam od razu i później przypominam się co jakiś czas czy pamięta, że za 2 tyg mam dzień wolny. Takie sytuacje przecież nie są częste, a zawsze inaczej to wygląda jak masz pokrycie papierem.

Gość gość
A w tej pracy pracuje ok10 miesiecy.I obecnie robie prawko.Zaczelam zanim przyszlam tu do pracy.I teraz niedlugo mam egzamin.Jak ja mam to ogarnac - pogodzic z praca.Jestem wkasnie na etapie podchodzenia do egzaminu praktycznego.Prawko musze miec zeby dojezdzac do pracy.

Gość gość
Kobieto, a co byś powiedziała jakbyś pracowała od 11-19 albo o 9-17... Lepszych godzin pracy nie mogłaś sobie wymarzyć a narzekasz..

Gość gość
A spróbuj to pogodzić z posiadaniem dzieci, tu się dopiero otwierają wrota różnych pilnych spraw, które trzeba załatwić w środku dnia: od przedszkolnych uroczystości po wizyty u lekarzy. Lista nie ma końca.

Gość gość
Do lekarza umawiam się po godzinach pracy. Pogrzeb w rodzinie (tfu! odpukać!!!) najczęściej obejmuje urlop okolicznościowy. Spraw sądowych nie miałam.

Gość gość
a ja mam dziecko tylko juz w szkole.Wolalabym pracowac od 11 -19 przynajmniej mialabym czas na swoje sprawy nie bioarac wolnego.