Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak chce odejść , szantażuje, co robic?

Polecane posty

Gość gość

Mamy po 25 lat. On chce ode mnie nagie zdjecia, a jak nie dostanie to odejdzie. Seksu jeszcze nie bylo.Spotykamy sie raptem 3 tygodnie i to tez nie codziennie tylko tak co 3 dzien na 2-3godziny ( z mojej inicjatywy tak malo, nie mam po prostu czasu) On jest szczery, nie kryje ze mu na tym zalezy.Mowi ze na mnie tez ale cisnienie go roznosi i jak z nim nie pojde do lozka albo nie wysle chociaz tych zdjec to bedzie po wszystkim.Super sie rozmawia ale dla mnie to za wczesnie. :( Tlumaczy sobie to tym, ze nie jest dla mnie ważny,moze naprawde tak czuje a moze to zwykly szantaz-nie wiem.Nie jestem cnotką,ale szukam kogos do zwiazku opartego na zakochaniu, nie na seksie.Nie mowie o malzenstwie tylko zakochaniu.Nie wiem co zrobic.

Gość gość
Zostaw go to idiota mój eks kazał mi przebić błone bo to wstyd podziekowalam mu prostak zwykly .

Gość gość
A chcesz potem swoje nagie fotki zobaczyć w internecie, albo robić wszystko, co on Ci każe, żeby tylko tych fotek nie wstawił do netu?

Gość gość
Taka stara jesteś, a nie wiesz, że nigdy nikomu nie daje się swoich nagich fotek? :O

Gość gość
Wątpie, czy ktoś by mnie poznał bo mieszkam sama i nikogo tu nie zapraszam, zdjecie mogloby byc bez glowy i np włosów(spiete w kok lub inaczej) jednak głownie bardzo mu zalezy na piersiach i cipce ;)

Gość gość
Powiedzialam, ze seksu nie wiec on w zamian chce fotki... Albo po prostu sie z nim przespie.On jest z tych z wysokim libido,nie umie czekac.Kilka razy nawet nie moglam z nim rozmawiac przez telefon,bo wariował.

Gość gość
gość dziś jak chce odejść NIECH ODCHODZI, nic nie tracisz

Gość gość
gość dziś koze niech rooha, hahaha, oj ty głupia, olej palanta, mówie to jako facet, utnij kontakt i tyle, niech inną rooha jak lalke

Gość gość
Przecież to jakiś debil *****cz jest a Ty jeszcze pytasz? Jesteś jakieś tępa czy co

Gość gość
Z reka na sercu powiedzcie czy wy nikomu nie wysylalyscie swoich zdjec?Bo ja tak, ale w zwiazku i zawsze po dluzszym czasie. Bez twarzy oczywiscie . Nigdy nie slyszałam zeby ktos je widzial

Gość szkoła życiowa
gość dziś jest tępa jak prawie każda 25 latka, pewnie ma magistra

Gość gość
gość dziś po ch/uj to komuś wysyłać? nie masz za grosza szacunku do siebie? niska samoocena i potrzebujesz tym sposobem sobie podnieść? a potem pretensja że was baby od szmat i kur/w wyzywają, BO MAJĄ RACJE

Gość gość
Swojemu chlopakowi nie mozna podeslac?porazka

Gość gość
Jest jednym z niewielu z ktorymi super mi sie rozmawia, fajnie sie przy nim czuje i nie chce zeby odchodzil,jestem rozdarta

Gość gośćbaba po 40
mysle ze on sie obawia ze jesli jestes pruderyjna i chcesz czekac z sexem to znaczy ze nie masz cisnienia ...wysokiego libido tak jak on , badz szczera bo pozniej to dramat z taka kobieta zyc od ktorej facet musi zebrac o sex , badz tez odwrotnie .chocby nie wiem jak wspaniale sie rozmawialo jesli macie inne temperamenty to zle sie to skonczy, i pisze to kobieta po 40 ktora zna zycie

Gość gość
A ty go nie pragniesz autorko?