Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak radzicie sobie z glupimi ludzmi

Polecane posty

Gość gość

jak reagujecie na glupote. Mam kolezanke w pracy ogolnie sympatyczma osoba no ale...nie jest zbyt bystra. Rozmowa z nia jest ciezka jedyne jej zainteresowania to obiad dla mezusia i pomiotow. Dlaczego uwazam ja za glupia? Juz wam mowie. Twierdzi ze jej uczniowie za duzo sie ucza...ze maja za duzo obowiazkow i tak naprawde dzieci w szkole nie powinny sie uczyc np twierdzen Pitagorasa czy np wzororow skroconego mnozenia bo najwazniejsze to umiec liczyc odejmowac i dodawac. Tak samo z historii dzieci powinny uczyc sie tylko o 2wojnie swiatowej bo to najwazniejsze a kultura Aztekow czy co bylo w Babilonii setki tysiecy lat temu nikogo nie obchodzi.Alkoholizm to nie choroba ale narkomania juz tak. Ziemniaki tucza i cola light tez. Koty klada sie na szyje dzieci i je dusza dlatego powinnam pozbyc sie kota:) Margaryna jest zdrowsza od masla. Co dzien slysze takie "madrosci". Z jednej strony chce ja uswiadomomic ale z drugiej staram sie nie klocic. Jak radzicie sobie ogolnie z glupimi ludzmi? Ignorujecie, uswiadamiacie, wyprowadzacie z bledu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować