Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

19 letni prawiczek

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat ,nigdy nie mialem dziewczyny,nigdy się nie całowałem (o seksie nawet nie ma mowy) głupio mi strasznje z tego powodu.Poznałem świetną dziewczynę ,spotykamy się .Problem polega na tym,że ona miała 1 chłopaka przede mna i nie jest dziewicą.Strasznie się boje jej powiedzieć,że nie mam doświadczenia w tym wzgledzie.Boje sie skompromitować podczas seksu.Nie chce żeby uznała mnie za jakąś ciote i porównywała do byłego.Pomózcie

Gość gość
jak miała tylko jednego to sama nie ma jakiegoś dużego doświadczenia to nawet nie ogarnie czy jej dobrze czy nie ;) jak sprzęt masz wystarczający to będzie ok

Gość gość
Kurde no niby tak ale ten stan bycia prawiczkiem wpedza mnie w ostry kompleks.

Gość gość
tego nie przeskoczysz, zrób jej minete !

Gość gość
Dobra chuj chciałem mieć dziewice,zebyśmy razem przez to przeszli ,byłoby mi razniej ale licze ze bedzie ok

Gość gość
Gdy poznałam mojego teraz już męża byliśmy w podobnej sytuacji. On nigdy się nawet nie całował i ja niedziewica. Szybko mi to powiedział i ja czułam się źle. Nawet go rzuciłam, bo uznałam, że nie jestem go warta. Nie dał mi odejść. Dziś napiszę Ci jak mężatka z długim już stażem: to jest bez znaczenia kto kogo miał. Wasza historia właśnie się zaczyna i albo przestaniesz się tym zadręczać I zrobisz wszystko by Twoja partnerami dobrze się czuła z Tobą albo to s*********z.

Gość gość
Nie cykaj, calowanie sie nie jest trudne, na tez mialam 19 lat jak pierwszy raz calowalam goscia na imprezie... Potem poszlo juz z gorki i za pare miesiecy przezylam pierwszy seks. Mi tez zawsze brakowalo pewnosci siebie i nawet jak ktos sie.mna zainteresowal powiedzmg jak mialam te 17-18 lat (ja to dlugo bylam taka brzydka mysza bez ksztaltow, chuda) to sie po prostu balam ze mnie wysmieje bo mialam zerowe doswiadczenie. A jak mialam te 19 w.koncu powiedzialam sobie ze musze sprobowac chocby z byle kim i to dodalo mi pewnosci siebie. A byle kim moi partnerzy do zabaw nie byli ;))) uwierz to nie takie straszne. Powiedz jej. Mysle ze ona tez nie ma jakiegos superdoswiadczenia, w koncu byla tylko z jednym i nie bedzie miec wiele do porownania ;)

Gość porzadny

ja bym w zyciu nie wziął używanej kozy, nawet gdyby byla supermodelka

11 minut temu, Gość porzadny napisał:

ja bym w zyciu nie wziął używanej kozy, nawet gdyby byla supermodelka

Tworczo- a jakże głupio👎

Gość Luk

Ja mam 26 i też jestem prawiczkiem szukam tu kobiety która zechce popatrzeć jak się masturbuje ewentualnie później możemy coś podziałać jak będzie chciala

Gość Ania95

Luk słodziaku, za małego masz pindola niestety i nie ma na co popatrzeć.

Gość Luk
Dnia 30.08.2019 o 02:05, Gość Ania95 napisał:

Luk słodziaku, za małego masz pindola niestety i nie ma na co popatrzeć.

Skąd wiesz jakiego mam pindola?