Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Panii

Mój były ma nową dziewczynę 3 tyg po rozstaniu

Polecane posty

Gość Smutna Panii

Byliśmy razem półtora roku, to ja zakończyłam ten związek na wakacjach, pomimo uczucia nie pasowało mi że ma dziecko (3-latka), alimenty, że lubi sobie wypić, że dużo pali, że nie ma żadnych oszczędności mimo 30 lat, tylko ciągle u kogoś pożycza żeby jakoś wiązać koniec z końcem, ja mam 27 lat, pracuje, jakieś oszczędności mam, żadnych zobowiązań z przeszłości i bałam się przyszłości z nim, nie chodziło o to, że lecę na kase i oczekuje nie wiadomo żeby ile facet mial, ale nie toleruje długów, pożyczek itp. bałam się jako przyszłość mnie z nim czeka. Wczoraj zobaczyłam na fb że już ma nową, co prawda bardzo ładną (chyba nawet ładniejszą ode mnie) i jakoś mi tak smutno i przykro, że tak szybko się pocieszył. I jakoś cały czas myślę o nim o tej dziewczynie i mi przykro, że teraz z nią się całuje, ją przytula itp, chociaż to ja zerwałam z nim....

Gość gość
Zajmij się sobą. Przecież to ty zerwalas. Olej go

Gość gość
Wiem, że ja i wiem, że nie powinnam o tym nawet myśleć ale i tak jakoś mam to cały czas w głowie, bo ja zerwałam ale póki co nie mam ochoty na żaden związek faceta a on tak szybko kogoś znalazł

Gość gość
autorka to typowy pies ogrodnika. zenujace

Gość gość
No właśnie - przecież to Ty zerwałaś. Facet ma prawo robić co chce, a Ty zajmij się swoim życiem.

Gość gość
Nic lepszego nie mogłaś zrobić. Kiedyś to docenisz. Przy takim facecie żadna przyszłość , tylko dziadowanie. Widać, że masz poukładane w głowie, a on taki pędziwiatr. Jego poprzednia partnerka też z nim nie wytrzymała. Pewnie znała go dłużej. Ktoś przed Tobą go nie chciał, a teraz Ty masz go wziąć z bagażem? Jesteś wolna, bez zobowiązań, pomyśl o tym. Masz trwonić swoją pracę, oszczędności na kogoś, kto nie potrafi związać koniec z końcem? Po co Ci taki balast?

Gość gość
Tamta też z nim zerwie. On nie jest dobrą partią.

Gość Smutna Panii
17:07 - dzięki za ten komentarz, coś takiego chyba potrzebowałam usłyszeć bo jakoś od razu mi lepiej - chociaż doskonale to wiem i wiedziałam :)

Gość gość
nawet najwiekszy nieogar moze znalezc taka, ktorej to bedzie odpowiadalo moze ta dziewczyna jest podobna i jest jej razniej niz z odpowiedzialnym facetem

Gość gość
Ta nowa pewnie nie jest taką wyrachowaną materialistką.

Gość gość
gość dziś Co ty bredzisz? Autorka ma niby utrzymywać lovelasa, bo ten nie potrafi zadbać o siebie w sensie materialnym, to wtedy nie będzie materialistą? Niech właśnie zostanie materialistką, uchroni się wtedy od nędzy.

Gość gość
Spoko,moj niby bardzo mnje kochal a mial nowa juz tydzien po rozstaniu a podejrzewam,ze poznal ja jak bylismy razem. Faceci to gnoje. Uświadom to sobie i traktuj ich jak na to zasluguja

Gość Smutna Panii
Nie jestem materialistą, ale uważam że należy żyć nawet skromnie ale za własne, a nie za pożyczki, kredyty, bo to też kiedyś trzeba oddać. A jemu na nic nie starczało, wręcz brakowało, zdarzyło się, że i u mnie pożyczał a to 100 zł, a to 200 zł. A on paczkę papierosów dziennie wypalał, wieczorem piwko, jedno, dwa, czasem i trzy. Pomimo uczuć nie potrafiłam tego zaakceptować, inaczej zostałam wychowana.

Gość gość
Skoro taki on jest to nie masz czego żałować. A nowa panna także odejdzie od niego prędzej niż ty. K

Gość gość
A co, liczyłaś że chłopak będzie rozpaczał? No to pech, nie zaspokoił twojej babskiej próżności. Znalazł sobie nową dziewczynę i to jest najlepsza metoda.

Gość gość
materialista fuj

Gość Smutna Panii
Nie jestem materialistą, chciałbym miec stabilna przyszłosc zeby miec z czego zyc ..zeby dzieciom nie brakowało przeciez ja nie wyrobie na wszystkich sama.. gdyby teraz sie zdazyła wpadka to moge liczyc tylko na moją mamę bo on nie bedzie w stanie tego ogarnac..materialistka nie jestem bo mam swoje pieniadze ale mi chodziło zeby wkoncu sie wział za siebie

Gość gość
Smutna Panii dziś ty głupia czy jak? pozbieraj się. Wyrzuciłaś go na śmietnik i inną znalazł, tyle. Nie cuduj tylko bierz się za własne życie

Gość gość
Smutna Panii dziś sama nie zje a innej też nie da, baby to jednak są kur/wami

Gość gość
Współczuć to tylko tej jego obecnej, a Ty dobrze zrobiłaś.

Gość gość
On teraz sobie ***** swierzynke a ty w domu sama.Napewno go przytula mowi czule słówka nie tak jak ty.

Gość Smutna Panii
z tego co widzialam na fb ta dziewczyna też ma dziecko córkę ok 5 lat.

Gość gość
Chłopak sobie układa życie, co ci do tego.

Gość gość
no to para idealna, daj im spokój, szukaj innego jelenia

Gość gość
Dobrze zrobiłaś. Taki facet sprowadził y cię ba dno. Rozum rozumem a serce sercem. Facet cię nie kochał tak mocno jak tego oczekiwałaś. Taki typ. Podjęłas decyzję i w niej wytrwaj.

Gość gość
Polaczkowe myślenie męskich pasożytów " baba nie chce mojej gołej doopy, na która nie umiem zarobić a to materialistka " :D

Gość gość
po prostu żalujesz że go rzuciłaś bo bardziej chodzi o to że teraz jestes sama i nie masz sie do kogo przytulić

Gość gość
Ciesz się ze pozbylas się wrzodu na d...e ;). Ta dziewczyna jak będzie madra to tez go zostawi, no chyba ze będzie miała klapki na oczach...