Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FAŁSZYWA KOLEŻANECZKA

Polecane posty

Gość gość

szybko nakreślę sytuacje: Spotkałam dziś dziewczynę z mojej starej klasy maturalnej ( mam 25lat) nie poznałam jej od razu bo i nie kolegowałam się z nią zbytnio ze względu na jej bardzo złośliwy i plotkarski charakrerek. Otóż ta dziewczyna zaczepiła mnie w tramwaju udając moją " starą dobrą znajomą" zapytała mnie co robie i jak mi się układa w życiu więc odpowiedziałam normalnie ze u mnie wszystko okej a ona na to:" zmieniłaś się na lepsze" ...... dziewczyny chodzi o to,że ona nigdy nie była moją koleżanką, zawsze wszystkich obgadywała za plecami a potem usmiechała się z fałszywym uśmieszkiem. Zabolało mnie to bo miałam dużo problemów jak byłam młodsza, wpadłam w złe towarzystwo ale z tego wyszłam i skończyłam mój wymarzony kierunek a ona poczuwa się jakby była osobą mi bliską kóra wszytsko wie o mnie i mnie ocenia.....cóż, nie odpowiedziała jej na to a żałuję...co byście w tej sytuacji odpowiedziały? Jeśli osoba która nie jest waszą dobrą znajomą "ocenia" Was?

Gość gość
Szuka kontaktu, może jest samotna, skoro ma taki paskudny charakter, a może żałuje tego, jaka była. Człowiek się zmienia, możesz więc dać jej szansę. Ale bez przymusu.

Gość gość
dziękuję za odpowiedź :) nie mam do niej żalu, ale te jej stwierdzenie że : zmieniłaś się na lepsze" do mnie było takie.... jakby chciała mi przypomnieć o tych wszytskich złych chwilach w szkole.... i powiedziała to w jej znany mi sposób mówienia a mianowicie z takich grymasem Zrobiło mi się przykro bo nie chcę wspominać bolesnych dla mnie chwil

Gość gość
No to chyba zmieniłaś się na lepsze? Co tak Cię irytuje? Przecież to nic złego, ze tak powiedziała. Skoro wcześniej rzeczywiście było tragicznie. To tylko świadczy dobrze o tej dziewczynie. Wyobraź sobie, ze jakbyś byla wcześniej poukładana dziewczyna, a teraz masz złe towarzystwo? Spotykasz ta twoja koleżankę i ona mówi zmieniłaś się na gorsze, bo kiedyś byłaś taka poukładana.

Gość gość
Jak bym pomyślała, że "zmieniłaś się na lepsza" chodziło o ty, że wyładniałaś :)

Gość gość
17.32 Zgadzam sie,bo mialam o tym napisac.

Gość gość
tylko że przez całe liceum ta dziewczyna ze mnie się śmiała i obgadywała... aaaa no i najważniejsze, chciała mi odbić chłopaka :D więc tak dziwnie było mi z znią rozmawiać tym bardziej że zachowywała się jakbyśmy były przyjaciółkami najlepszymi ale macie rację, może przesadzam... ale i tak mieszka w innym mieście więc i tak jej już nie spotkam

Gość gość
Chyba jednak przesadzasz! Przecież nie masz 15 lat?