Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie miałam orgazmu z mężczyzną sama nie wiem dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Kiedy sama sie pieszczę to dojdę bez problemu, ale kiedy facet mnie pieści to poewaznie nie ma wyczucia jak ( nawet kiedy się stara) i nigdy tak nie doszłam, pomimo, ze bylam bardzo podniecona. A przy zwykłym seksie to już w ogóle nie ma o tym mowy, bo choć jest dla mnie przyjemny to kompletnie nie potrafię tak dojść... Niestety przez to wiele razy udawałam orgazm bo martwilam się,ze facet wezmie to do siebie, ze nie potrafi mnie doprowadzic... Ma ktoś podobnie?

Gość gość
Haha mam tak samo, ciekawa jestem czy z innym facetem, który by mnie mega kręcił tez nie dalabym rady dojść... no ale, narazie nie sprawdzam;)

Gość gość
A facet miał sciagnietego napleta z grzyba? Czy walił cie ze schowanym grzybem pod napleta?

Gość gość
spoko wszystkie kobiety udaja orgazm :D

Gość gość
17:19- ja miałam w łóżku kilku partnerów właśnie i z żadnym nie doszłam, nawet obecnym, który bardzo się stara zeby tak bylo, wiec w koncu zaczelam udawać żeby nie sprawić mu przykrości..

Gość gość
Jakiego napletka? Walimy się zawsze w gumce

Gość gość
Mam to samo...miałam 4 kochanków... Jeden z nich był wyjątkowo dobry i nic...zero orgazmu ale i tak kocham seks. Tylko ja nigdy nie udaję...

Gość gość
bo to nie trzeba w łozku tylko poza:)

Gość gośćoxy
Moja partnerka podczas seksu rzadko ma orgazm, raz na ileś tam razy, za to przy pieszczotach oralnych zawsze

Gość gość
Miałam podobnie. Nowego faceta nauczyłam jak to ma mi robić , coś tam kumał ale nauczyłam go :-)

Gość gość
Jak go nauczylas?

Gość gość
Wszystko przez to że mastrubujecie się same i osiągacie orgazm poprzez masowanie perełki tak to właśnie koncza się zabawy paluszkiem nie osiągacie orgazmu poprzez ruchy w pochwie punktu g a punkt g to wewnętrzna strona perełki ja zawsze doprowadzam partnerkę do orgazmu osiąga go paru minutach a przedłuża gdyż ma taki odlot że wije się drży jak galareta szczytuje aż się z jej leje ale ja wiem jak kobiecie zrobić dobrze

Gość gość
I też na początku miała problem no bo zabawiała się sama jak była nastoletnia i odluczyłem ja tego dziadostwa wstyd żeby dorosłe kobiety używały palca to uwłaczające dla kobiety i poniżające

Gość gość
gość 18:20 Po prostu nauczyła się udawać, a palcami zabawia się w tajemnicy przed tobą.

Gość gość
Bo do Ciebie to powinien przyjść chłop ściągnąć bawełniane kalesony wyjąć fujare ...i grać i grać być spoconym z wyśiłku spuścić się a po wszystkim wytrzeć fujarke w kalesony... i kazać ci je wyprać.

Gość gość
takowa twoja natura temu też nie dochodzisz

Gość gość
Ja mialam 4 partnerów i tylko z jednym mialam orgazmy, zazwyczaj były. Niestety nie jest nim moj narzeczony, nasz seks to tragedia i az się boje co to będzie

Gość gość
Ja już wiem co będzie bo u mnie taka sama historia kłoda leży w łóżku i ciężko coś jest z niej wydobyc od choćby gorące pocałunki z języczkiem czy przytulaski nic się nie dzieje chyba że ją obrócę na bok czy na brzuch albo położę na stole efektem tego znalazłem temperamentną pannę parę lat starszą dokładnej 11 ale bosko potrafi mnie przelecieć a gdy ja zaczynam ona staje się uległa zawsze jeden spełnią siebie przy pomocy drugiej właśnie takiej osoby tobie wróżę to samo znajdziesz namietnego kochanka a jak nie to jestem do twojej dyspozycji;)

Gość gość
Poprostu wam się nie chcę skupić, po co się męczyć jak i tak z góry wiecie że lepiej i szybciej zrobicie sobie palcem. Różne kobiety miewałem i zawsze miały orgazm, jedne od razu z innymi trzeba było popracować dłużej - oprócz jednej, ta tak jak piszecie wyżej wolała samą sobie pogmerać. Taki sex wogole nie sprawia przyjemności mężczyźnie, widzisz że ona tylko czeka byś skończył jak najszybciej...