Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mieszkać, gdy się sprzeda mieszkanie, a jeszcze nie kupi nowego?

Polecane posty

Gość gość

Mam zamiar sprzedać swoje 3 pokojowe mieszkanie i za pieniądze ze sprzedaży kupić kawalerkę. Tylko mam pewien problem, mianowicie, jak to poukładać, by nie zostać na czas kupna nowego mieszkania bez dachu nad głową?

Gość gość
Nie za bardzo się w tym wszystkim orientuję. Mam 18 lat, pracuję i zarabiam zbyt mało, by odłożyć i kupić. 3 miesiące temu zostałam sama- rodzice zgineli w wypadku, muszę żyć dalej, mieszkanie rodzinne jest moje, nie dam rady tutaj dalej mieszkać, chcę się wyprowadzić do innego miasta, kupic tam mniejsze mieszkanie, ale gdzie mam mieszkac, gdy to sprzedam, a jeszcze nie kupię kawalerki?

Gość gość
Może na stancji

Gość gość
Sama mam ten problem, mam 2pokojowe mieszkanie dla mnue za duze. Tylko u mnie nie jest problemem gdzie mieszkac tylko gdzie trzymac swoje rzeczy Wspolczuje

Gość gość
Przykra sprawa autorko. Na pewno przemyślałaś swoją decyzję. Ja bym pojechała do miasta docelowego jak już będę miała potencjalnego kupca i wynajęła jakąś kawalerkę na czas zanim kupię swoją.

Gość gość
Nikt sie nie wyprowadza raczej zaraz po sprzedazy, musi byc jakis okres na wyprowadzkę. Ile czasu da nowy nabywca, to trzeba się dogadac. Najlepiej ustalic od razu i okreslic w umowie, żeby żadna ze stron nie była poszkodowana.

Gość gość
Zazwyczaj po sprzedaży mieszkania ma się miesiąc na wyorowadzkę. Takie rzeczy ustala się z kupującym.

Gość Plsan

Osoby które poszukują szybkiej metody sprzedaży nieruchomości polecam generator-ogloszen.pl szybko i łatwo można wystawić ogłoszneie na setkach portali ogłoszeniowych