Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zerwać z nią z tego powodu

Polecane posty

Gość gość

Poznałem dziewczynę 1.5 miesiąca temu. Spotkaliśmy się troche razy. Jest chemia. Problem polega na tym ze w momencie kiedy pierwszy raz się spotkaliśmy organizowała sobie wyjazd z przyjacielem za granicę. Twierdzi ze to tylko kumpel i musiała jechać bo juz zapłaciła za bilety. Mnie to gryzie. Moja rodzina uważa że takie wakacje na tydzień we dwoje kiedy w zasadzie jestesmy razem ją przekreślają. Ja mam wątpliwości bo ja znam lepiej od nich, wątpię żeby mnie zdradziła ale ma wielu kolegów a z tym utrzymuje zbyt bliska relacje. Nie wierzę w przyjaźń damsko męska. Co o tym mysliczę? Ja już podjąłem decyzje.

Gość gość
ja bym ją olał , zresztą raz tak zrobiłem właśnie .

Gość gość
Moze kumpel gej

Gość gość
Gejem nie jest. Trochę o nim mowila ze nie sa w swoim typie. Całkiem sporo o nim wiem ale nie poznałem osobiście.

Gość gość
nie cuduj, daj jej szanse, może zaroohasz

Gość gość
Na pewno wezmą osobne pokoje:/ a jak ten sam, to tylko fizyczna zdrada przeciez, kocha ciebie:/

Gość gość
Bez przesady. Pamiętam czasy akademika. Waletowali u nas różni tacy, jeśli nie było związku, nikt nawet nie pomyślał o seksie. Spał przy mnie taki jeden dosłownie 30 cm, ale nikomu nie przyszło do głowy, żeby się seksić. Jeździło się na różne wypady po kumpelsku, a miłość miałam 150 km od Wa-wy i nigdy nie pomyślałam o seksie dla sportu z osobą, której nie kocham.

Gość gość
Fajnie, fajnie, ale wyjazd za granicę na wakacje we dwójkę (ten sam pokój) to jednak inna sprawa niż akademik. To może być układ "friend with benefits".

Gość gość
Mieszkają w tym samym pokoju. Ja jej podświadomie ufam ale wielementy razy się przejechałem.

Gość gość
no jak lubisz sie dzielic w lozku nia z jej "kumplami" to sie baw w taki uklad. chociaz powinienes sobie tez znalezc kilka kolezanek do wspolnych wyjazdow, i noclegow, nie uwazasz?:D

Gość gość
spojrzyj na to z innej strony i na dłuższą metę ona bedzie się z nim spotykac ty bedziesz biegał wkurzony, zdenerwowany i zazdrosny ja bym nie że olał ale powiedział co leży na sercu i powiedziął jasno albo on albo ja kropka