Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studniówka z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość gość

Witam! W tym roku mam studniówkę i jestem z turkiem od 2 lat. Bardzo dobrze nam się układa jest kochanym facetem zna moich rodziców wszystko jest Oki. Jednak z moją klasa mam słaby kontakt mało z nimi gadam a z drugiej strony nie chce iść sama na studniówkę. Jednak boję się trochę reakcji rówieśników bo jest to raczej typ wysmiewajacy innych. Dodatkowo nie chce zrobić przykrości swojemu chłopakowi bo nie powiem mu ze nie wezmę go bo nie wiem jak zareaguje koledzy i nauczyciele. Jak myślicie co zrobić? Myślałam nad tym żeby nie iść ale będzie to strasznie słabe rozwiązanie. Boję się też że przesiedze cały wieczór sama przy stoliku pomocy

Gość gość
A dlaczego się go wstydzisz?

Gość gość
Nie możesz go umyć? :-)

Gość gość
Skończył mi się wybielacz

Gość gość
Obcokrajowiec to chyba nic złego, żeby z tego powodu dokuczać. Moja koleżanka od dwóch lat ma męża Turka i nie mówiła, żeby spotykały ją z tego względu jakieś przykrości (koleżanka ma 23 lata, więc jak zaczęli się spotykać była w mniej więcej tym samym wieku co Ty, także powinno być ok). Nawet jeśli ktoś coś niemiłego powie, pomyśl kto jest dla Ciebie ważniejszy - chłopak czy osoba z którą nic Cię nie łączy i będziesz się widzieć prawdopodobnie jeszcze tylko kilka miesięcy? :)

Gość gość
Lepiej bez niego bo go jeszcze oklepią i co ci to da? :-)

Gość gość
Uważał bym z turkiem to lepiej sie nie pokazywać a przedewszystkim to obciach.

Gość gość
Ale Turki sa duzo lepsi w lozku od polskich smierdzielow moja kolezanka ma turka za meza i mi poradzila zebym z turkiem sprobowala, to wtenczas sie przekonam sama dlaczego ona nie chce innego

Gość gość
A ja mam koleżanki z Ukrainy i nigdy już polki sobie nie wezme za dziewczyne czy żonę bo. Polki sa uważane w calej europie za szma...i latwe (puszczalskie).Proste.

Gość gość
Sory ale cala europa sie z was smieje że lecicie na ciapatych.

Gość gość
Pusc Turkowi piosenkę POPKA ciapaty please don't brake my heart. slowo ucieszy się na youtube znajdziesz.

Gość gość
Ty jaki kit w tym roku ma studniowke jak w tym roku nie ma studniówek haha