Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy duzo jem waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość gość

Teraz się odchudzam, zwykle zjadam więcej. Przykładowa dieta z dzisiaj: Śniadanie- 2 kromki białego chleba(wiem, ze jest niezdrowy) posmarowane hummusem i z plastrami ogórka, 2 śniadanie- batonik "dobra kaloria" daktylowy z Rossmana obiad- 6 sztuk sushi futomaki i krewetki w oleju kilka sztuk kolacja- 2 ciastka dietetyczne z Rossmana ( każde po 150 kalorii) Waszym zdaniem powinnam schudnąć na takiej diecie?

Gość gość
Aha i nie mam nadwagi, moja waga jest w normie aczkolwiek chcę schudnąć około 3 kilo, więc ograniczyłam jedzenie. Zazwyczaj jem więcej, wiec po odchudzaniu pewnie zwieksze ilosc kalorii. Teraz ważę 53 kilo przy 158 cm wzrostu, chcę ważyć równe 50.

Gość gość
Poza tym dość dużo chodzę, ale to jak narazie jedyny mój *******ie ćwiczę. Ale czasami codziennie chodzę na spacer z psem kilka km

Gość gość
Myślę, że jest ok. Jeśli nie laczysz tego z żadnymi słodkim napojami lub alkoholem to powinnaś schudnąć.

Gość gość
Nie, jesli chodzi o napoje to piję tylko wodę niegazowaną- zresztą ja w ogole od dawna nie pije slodkich napojow, tyle ,ze wczesniej wiecej jadlam. Niestety teraz czesciej czuje sie glodna, ale chyba nie ma innego wyjscia.. Czasem jem troche wiecej na obiad np. jakas salatke grecka itd. Ale staram sie jesc mniej wiecej wlasnie tyle co opisalam

Gość gość
Może więcej warzyw zamiast tych głupich batoników, bedziesz mniej odczuwać głód

Gość gość
Albo np. moje menu z przedwczoraj: Śniadanie- 2 kromki chleba i 2 jajka na twardo 2 sniadanie- baton daktylowy z rossmana obiad- sałatka grecka kolacja- mała puszka szprotek

Gość gość
00:39- no niby to by bylo dobre, ale nie dam rady na samych warzywach, a chodzi o to, ze te dietetyczne batoniki np, daktylowe sprawiaja, ze tak nie ciagnie mnie do zwykłych słodyczy albo przekasek... Bo normalnie czasami lubiłam podjadać np. czekoladę, czy chipsy itd.