Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży a mój chłopak pije, bije mnie i notorycznie kłamie. Co robić?

Polecane posty

Gość gość
Jestem przekonana że jesteś takim samym chujemm nikt nie wie co go w życiu spotka a tacy osobnicy powinni być poddawani kastracji bo nie umiał sobie poradzić nawet ze swoimi członkami a twoje wypowiedzi świadczą tylko o tobie i twoim nied***baniu umysłowym Oby trafiła ci się podobna kobieta do tego faceta to jeszcze pożałujesz swoich wypowiedzi zlamasie

Gość gość
gość dziś gość dziś Twoje wypowiedzi tylko potwierdzają moje przypuszczenia o Twojej chorobie psychicznej. > chorobe psychiczną to wy baby macie, bierzecie debili a potem płaczecie, idiotki

Gość gość
Uważaj bo Ci żyłka pęknie :D

Gość gość
gość dziś kto jej tego alkoholika wybierał???? Ona sama. Niech teraz z konsekwencjami ch/ujowego wyboru żyje i umiera, tak działa selekcja naturalna.

Gość gość
Oby ciebie selekcja naturalna nie dopadła, po to komentujesz jak od razu z góry widać że jesteś kretynem jak nie umiesz komuś poradzić normalnie to po prostu się nie wypowiadaj

Gość gość
Dajcie spokój, nie zwracajcie uwagi na tego psychopatę. W przeciągu 20 minut widziałam go już w trzech tematach jak obrażał kobiety, a ma taki prostacki styl wypowiedzi, że nie można go pomylić z nikim innym.

Gość gość
siedzi taki dzieciak na forum i wypowiada sie na temat zycia a zylka az skacze. oby tylko nie wybuchla w trakcie wyglaszania kolejnej przemowy

Gość gość
gość dziś Oby ciebie selekcja naturalna nie dopadła, po to komentujesz jak od razu z góry widać że jesteś kretynem jak nie umiesz komuś poradzić normalnie to po prostu się nie wypowiadaj > po chu/ja jej radzić jak ona durna jak but więc i tak zrobi swoje

Gość gość
mam nadzeje że jej badboy znowu da jej po ryju i zrobi jej dwa lima tym razem, wtedy da mu się znowu zapłodnić ta tępa dzida, baby to jednak debile

Gość gość
Załóż niebieska karte, zapoznaj sie z jego ex, dowiedz sie jak sie go pozbyć, narob mu kolo tylka tak aby juz nigdy zadnej laski nie nabral, najlepiej jakby byl bezolodny. Okroone ze taki patol, damski bokser sie rozmnaza. Oewb

Gość gość
gość dziś sam się nie rozmnaża, głupie pipy mu dają same szpary

Gość gość
Nie przejmuj sie. Niewazne ze bije i pije. Najwazniejsze ze sie podoba z wygladu. :D wyglad tylko sie liczy, inne blahostki sa niewazne.

Gość gość
Wygląd to może liczy się dla ciebie idioto bo jesteś na takim poziomie rozwoju zatrzymałem się w gimnazjum

Gość gość
nie wierzę autorko ,że nie widziałaś jaki on jest wcześniej !

Gość gość
Dokladnie, tylko wyglad sie liczy.

Gość gość
Autorko czemu takiego WYBRALAS?

Gość gość
bo był przystojny, a że ją leje i wyzywa to hooj tam, ważne że inne go jej zadroszczą na ulicy