Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta ma płacić za siebie sama ale nadal być kobieca i słodka

Polecane posty

Gość gość

To się zastanówcie czy kobieta ma męskie obowiązki i meskie przywileje czy traktujacie ja jak kobietę i ona się tak zachowuje , ja znam rosjanki w Niemczech i one są fakt kobiece seksowne ale najczęściej nie płacą za siebie i facet je utrzymuje , a w Polsce kobieta ma mieć męskie obowiązki ale zachowywać się jak kobieta , nie można mieć wszystkiego szowiniscu , skoro nie traktujecie kobiety jak kobietę to ona tak czy siak zmieni się w babochlopa

Gość gość
Ktos mówi " polki to męskie karyny " tak bo ktoś musi być męski i walczyć o byt , nie da się tak żeby kobieta przejęła meskie obowiazki i pozostała kobieta bo by ja w życiu zjedli

Gość gość
Biedni zagubieni marzą o kobietach rycerzach , które wszystkim się zajmą . Ostatni krzyk oczekiwań to kobieta: Anioł Stróż .

Gość gość
Tez mam wrażenie że dzisiejsi faceci to straszne wymagające nieroby , gdzie kobieta ma mieć na sobie i męskie i żeńskie cechy a oni tylko być obslugiwani, sorry ale jak chcesz mieć miękką słodką kobietke w domu to nie wymagaj od niej tradycyjnie męskich cech , kobiety są silne i wulgarne bo mają dużo męskich obowiązków i muszą walczyć o byt

Gość gość
Nawet jakiś amerykański pisarz napisał że kryzys kobiecości i meznienie kobiet to wynik braku honoru i męskości u facetów , którzy coraz częściej zasłaniają się kobieta , i nie chcą brać za swoją wybranke żadnej odpowiedzialności , więc ona sama zakłada spodnie i gra macho z cycami

Gość gość
A więc płacenie za siebie odbiera twoim zdaniem kobiecie kobiecość i słodkość? To ja nie mam pytań. A takich ''słodkich'', ćwierkających, idiotek, które już na pierwszej randce wskoczyłyby do łożka, byle mieć jakiegoś głupka- sponsora to ja nie potrzebuję. Wolę partnerkę z którą można tworzyc przyszłosc, niż pustą Karynę, od której najwyżej usłyszysz '' kup mi, kup mi, kup mi''

Gość gość
Kobiety gdy sięgają do portfela MOMENTALNIE robią sie osowiałe, a cipka im wysycha.

Gość gość
Lewica wywalczyła Wam równouprawnienie! :-)

Gość gość
Bo bycie zależnym od faceta to oznaka takiej kobiecej uległości , one się czują takie słabe i bezbronne bo są na czyjejś łasce co je pociąga , jak kobieta płaci za siebie to jest z facetem na równi i ona już się nie czuję jak kobieta tylko babochlop , który dorasta we wszystkim facetowi

Gość gość
Kobieta naturalnie jest słabsza od faceta więc męskie obowiązki sprawiają że umysłowo ona czuję że temu facetowi dorasta i przestaje być kobieca i uległa

Gość gość
Ja tam nie wiem o co chodzi. Ja zawsze płacę za swoją kobietę ok mogę utrzymywać swoją przyszła żonę. Ale też mam wymagania, i sam fakt że masz c**e jeszcze nie robi z Ciebie damy. A ja mogę utrzymywać tylko dame. Poza tym w rozumowaniu autorki jest jakos błąd logiczny. Z jakich niby powodów 20 latka mieszkająca z rodzicami musi mieć męskie obowiązki? One z własnej woli zamieniają się w facetów już jako młode kobiety a później to już się spirala sama nakręca. Ci mescy ich nie chca, trafiają na mamisynkow. A jak trafiają na mamisynkow to muszą być męskie. I tak koło się zamyka. Ja np gdybym spotkał autorkę, z jej zachowaniem, sposobem mówienia, sposobem pojmowania relacji nigdy nie zauwazylbym w niej kobiety. Byc może ona gdzieś tam głęboko jest kobieca ale na pierwszy rzut oka wydaje się inna.

Gość gość
Debilizm widac po wpisach

Gość gość
Chcialyscie feminizmu i rownouprawnienia to zamknij ryj babo

Gość gość
gość dziś Lewica wywalczyła Wam równouprawnienie! X Nie lewica tylko one same tego chcialy wiec maja co chcialy. Chcialy o sobie decydowac i czas poniesc konsekwencje swoich WYBOROW

Gość gość
10:57 to ty zamknij ryj i do garów męski nierobie , bo co równouprawnienie i nie zapomnij włączyć prania i wyczyścić toalete

Gość gość
Kobieta nie traci kobiecosci, kiedy za siebie placi. Placic trzeba za prostytutki albo niedorajdy zyciowe. Nic w tym kobiecego nie widze (jestem kobieta).

Gość gość
Faceci to debile

Gość gość
Płaci ten który zaprasza i to się nie zmieniło. Podstaw kultury nie znacie? Współczuję.

Gość gość
No chyba ze pan nalega by zaplacic

Gość gość
13:54 po wypowiedzi i agresji wątpię , chyba jednak tyle się uważasz za kobietę a coś już rośnie

Gość gość
Myslę że wszyscy faceci tacy nie są, a tylko 1 skapiec który siedzi w necie 24/7 i stara się urabiać pinię publiczną tak, żeby jemu było najwygodniej w życiu.