Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panzchowchowem

Czy piekna kobieta moze byc z przegrywem?

Polecane posty

Gość Panzchowchowem

Okej zaczne pisząc, że osiągnęłem w życiu wiele, ale nic mi przyszlo mi latwo, byla to ciezka praca. Mam teraz dobra posade, wlasne mieszkanie, dosc ladna dziewczyne i psa, takiego jak ona chciała czyli chow chowa. Kupilem dla niej by potem odebrac nagrode, wiecie o co chodzi, ale mam wrazenie ze no jednak za malo sie stara, na to co ja jej daje. I tu przechodzimy do sedna. Bo mialem w glowie wszystko ułożone, caly plan na zycie, a tu nagle taka akcja w poniedzialek, po festiwalu filmow w Gdyni. Ide sobie z moją Izą i moim pieskiem po bulwarze, gdy nagle moim oczom ukazuje sie absolutnie piękna dziewczyna. Cos niezwykłego! Szczupła, wysoka, o slicznym uśmiechu, mądrym spojrzeniu, z taka lekko łobuzerską urodą i płomiennymi włosami. Po prostu zakochałem się od samego patrzenia, wydawała się taka beztroska i szczęśliwa, tak autentycznie szczęśliwa. I szła za rękę z jakimś typem. Typ niby okej wysoki, normalnie zbudowany, nie wiem nie oceniam jego wygladu nie jestem jakims gejem. Wiec ida coraz blizej i nagle ten typ wyciaga palec w kierunku mojego psa i krzyczy "ON MA FIOLETOEY JĘZYK". No i jasnym się stalo ze gosciu jest chyba jakiś głupi, albo troche opozniony, no nie wiem. Kto sie tak zachowuje. Ta piekna istota mu tłumaczy, ze to chow chow i tak mają i poszli już dalej, tyle ich widziałem. I od tamtej pory nie moge przestać o tym myśleć. Dlaczego taka piekna dziewczyna była z kimś takim? To raczej nie był jej brat, bo trzymali sie za ręce. Wiec facet tak? Nie wygladal na bogatego, nie miał zegarka, no ale nie zdarzylem sie tak przyjrzec. Myslicie ze jest dobry w łóżku? Czy może z nią tez jest cos nie tak? Moze tez jest opozniona, ale nie bylo tego widac czy cos, albo moze ma dziecko z pierwszego zwiazku. No nie wiem pomóżcie. Czemu piękna kobieta jest z jakims no głupkiem no?

Gość gość
co ty tam pierdoIisz?

Gość ogartypie
co? co Ci do tego kto z kim jest zajmij sie swoim zyciem, bo widac ze masz problem jak lasce psa kupujesz zeby p******* kurka co jest nie tak z twoim mozgiem typie? Dupa ktora widziales moze jest z nim dla hajsu, moze dla seksu, a moze lubi takich kolesi, albo moze kurka po prostu sa szczesliwi on z nia. za to twoje zycie typie, nie rozumiesz to ty jestes przegrywem z jakims psem zj*****m

Gość gość
łoł to juz nagle osoby ktore sa opuznione czy niepelnosprawne nie moga zwiazkow tworzyc? jakim niby on jest "przegryewem" tak nazawales temat. nic nie wiesz o ich zyciu, nic nie wiesz o tym czlowieku, moze ma dobre serce, ktorego tobie widocznie brak

Gość slązzaczka
Przegryw ? Kto to?:)

Gość gość
Czy ja dobrze czytam dla ciebie ten koles byl opozniony czy glupi bo pokazal palcem na twojego psa? no serio to jest powod by oceniac ahahaaha. No ju mejd maj dej.

Gość slązzaczka
Opóźniony to już gorszy ?:D Też nie noszę zegarka, a biedna nie jestem :) Nie masz ciekawszych zmartwień? Co cię obchodzi życie innych dzieciaku?

Gość pogodzsieztym
a to dla ciebie jakas nowosc ze laski leca na hajs? na sto pro gostek ma wille na jaka cie nigdy nie bedzie stac****ewnie muglby miec stado takich psow jak twoje, ze niby twoj pies jest drogi dobre sobie. Dobre laski nie beda z kims kto im nie moze zapewnic zycia na poziomie, chyba ze to byla jakas guwniara to jeszcze nic o zyciu nie wie

Gość slązzaczka
Lepiej mieć biednego, który nie sadzi ortów jak ty! Mógłbyś już wrócić na lekcje ? :P

Gość PannaAnna233
Zgadzam sie z Pania, Pan, ktory to pisal pewnie ma jakies kompleksy. Widzial zwykla szczesliwa pare ludzi, co za roznica biedny bogaty czy zdrowy chory, opozniony. Dopoki sa szczesliwi i sie kochaja chyba nic nikomu do tego. I lepiej byc z kims biednym ale szczerym i dobrym, same dzieci na tym forum siedza.