Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia98

Kursy Nowy Targ Creative

Polecane posty

Gość Andzia98

hej ! jestem po kursie w nowym targu , jest tam nowa szkołą Centrum Edukacji Creative i póki co mają szkolenia ( ma byc także szkoła policealna od lutego) i powiem szczerze ze to szkolenie z rzes było super ! sala jedna dosyć duza, oryginalne produkty fajna trenerka i bardzo dużo wiedzy i praktyki :) mi sie podobało i polecam jesli ktoś chce zdobyć sobie taki certyfikat i zaświadczenie. o cenie już nie wspomne patrzac na ceny innych szkoleń - w creative jest tanio a dużo wiedzy i praktyki . poleeecamm !!!! andzia

Gość gość

Ja robiłam tam szkolenie z Mani frezarkowego, totalna porażka, tzn pani miła i pomocna, nie powiem, ale niestety szkolenie nie było z mani kombinowanego tylko z nakładania hybrydy standardową metodą z opracowaniem skórek patyczkiem, cążkami i frezarką z frezem kamiennym, a o kombinowanym nawet się nie zająknęła. Nawet na początku widziałam, że przygotowany był jeden frez do kombinowanego, ale potem nagle zniknął i pojawił się ten kamienny...nie na to się zapisywałam, nie za to płaciłam...następne szkolenie zrobię w innym miejscu