Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teść chodzi w majtkach

Polecane posty

Gość gość

Kiedy odwiedzamy

Gość gość
A miałby bez?

Gość gość
To ma chodzić bez?

Gość gość
Mnie odrzuca a mąż mówi "to jego dom niech chodzi jak chce. Mnie to nie przeszkadza". Dla mnie to obrzydliwy jak jestesmy na kawę czy obiad a on tak siedzi/leży i potem woła małego do niego.

Gość gość
Jak się ma gości to się ubiera. Nie chodzi się w bielizny

Gość gość
Mój też. Raz się aż porzygalam na ten widok, no byłam generalnie chora, było mi niedobrze a ten lezie mi w oczy w majtkach, rozpieta koszula, obrzydliwy owlosiony, bebzon jak u 9 mcy ciąży na wierzchu. Autentycznie całe moje wstrzymanie żołądka poszło się j***c. Porzygalam się na piękną podłogę u teściowej :D Mąż ma radoche do dziś jak to wspomina a to kilka lat temu już było.

Gość gość
A w czym ma chodzić? w stanikach i pończochach?

Gość gość
gość dziś W ubraniu debilko

Gość gość
Nie. Ma chodzić ubrany. To jest ohydne że chodzi w ten sposób wiedząc że przyjechaliśmy na grilla czy na urodziny. Tak jak pisałam, mąż nie widzi problemu i nie rozumie dlaczego mnie przeszkadza. Chciałam się dowiedzieć czy Wasi też tak chodzą czy raczej maja trochę taktu.

Gość gość
Mój tez tak robi i nie, nie ma taktu za grosz. Nie wyobrażam sobie chodzić w majtkach i staniku kiedy przychodzą goście.

Gość gość
Mój kiedyś zacząl wydlubuwac odcisk z pięty w kuchni przy śniadaniu. I na odatek cała ich rodzina się tym żywo interesowała, dali mu miskę z wodą do odmoczenia itp. Wszytko przy stole gdzie jedliśmy.

Gość gość
10:47 no właśnie ja też używałam ten przykład kiedy mówiłam mężowi że to dziwne. Pytałam czy jego babcia chciała żeby się bawił obok niej kiedy była tylko w staniku czy majtkach to zaczął że "Kiedyś była w koszuli nocnej". Uświadomiłam że to nie jest to samo. Pytałam też czy dobrze by się czuł gdyby moja mama chodziła tak jak jestesmy na kawę.

Gość gość
10:51 o fuj. Co jest nie tak z tymi ludźmi

Gość gość
Jakieś przewrażliwione się robicie. Gdy były upalne dni babcia moja chodziła w samym staniku i spódnicy. Pewnie niech łapie Was obrzydzenie na teścia a same macie ciałka jak Wellman, narcystki ;/

Gość gość
On jest generalnie strasznym prostakiem. Kiedyś moja córka 4l upomniala go ze nie mówi się z pełnymi ustami i je nożem i widelcem, na spotkaniu rodzinnym u nich w domu to spalił buraka bo nie wiedział co odpowiedzieć. Myślałam że spale się że wstydu za córkę przed tymi wszystkimi ciotkami, że taka bezczelna, ale w duchu cieszyłam się że ktoś mu dowalil.

Gość gość
10: 58 Mądre masz dziecko Hi Hi!

Gość gość
Powinien jej złoić tyłek, że jest przemądrzała i bezczelna. A Ty jeszcze wiwatujesz ;/

Gość gość
Przemadrzala bo dziadek gada do niech z gębą pełna kluch i rolady a ona nie umiała zrozumieć co mówi? No faktycznie, 4 letnie dziecko ma wiedzieć że w takiej sytuacji ma mówić słucham do skutku. Powiedziała to co ode mnie słyszy jak zaczyna mówić z pełną buzia.

Gość gość
U mojego męża w rodzinie tez przeboje. Mój szwagier jemy obiad a on beka na ful . Raz jak bylam w ciazy to az mnie cofnelo . Teściowej jest głupio i się w głupi sposób śmieje. Albo idizemy w gości do teściowej a ten sam szwagier leży na całej kanapie gdzie mamy usiąść i nie przesunie się. Ogólnie teściowie są schludni ale szwagier to porażka Z reszta mąż ti tez je na leżąco kumacie ile mi czasu zajęło oduczenie go tego a teściowa nic nie powie .

Gość gość
Aha, więc wzorce idą z góry. Tragedia dziecko, a Ty się jeszcze cieszysz bo jest pionkiem w rozgrywce między Tobą a teściem. Typowa madka Polka instrumentalnie wykorzystująca dziecko.

Gość gość
Jakie wzorce prostaczko. Puknij się w łeb. Dziecko ty przez szybę chyba widziałaś, masz zerowe pojęcie o wychowaniu i kiedy się czego uczy

Gość gość
W niektórych domach 4 letnie dziecko uczy się szacunku względem dorosłych i rodziny a na kafe dowiaduje się, że normą jest obrażanie gości i jest to dla madki karyny powód do posikania w majteczki z dumy. Oj, będziesz mieć z nia problemy w okresie dojrzewania skoro nie uznaje już żadnych autorytetów.

Gość gość
Ja niestety mam odwrotnie. Mój ojciec to masakryczny prostak z zachowania, mi zawsze wstyd przed mężem.

Gość gość
Jakie rozgrywki? jakie wzorce? matka zwraca uwagę dziecku, że nie ma jeść z pełnymi ustami. To chyba normalne, że wychowuje dziecko na kulturalną osobę. A dziecko, jak to dziecko, powtarza, co usłyszało. Dla ciebie to pewnie dziwo, że nie je się z pełnymi ustami, więc uczenie tego dziecka to "zagrywka".

Gość gość
Szacunku dla kogoś kto ci pluje jedzeniem twarz. Może niech Ci jescze nasra do talerza a ty go szanuj. Debilka.

Gość gość
I jeszcze wszystkich tytułuje mianem prostaka. Teść prostak, dyskutanka prostak tylko ona i jej córcia upewniona w tym, że są najlepsiejsze i najmundrzejsze, nie popełniające błędów.

Gość gość
Tu autorka. Właśnie teść też gada z pełną buzia,*****ardzo głośno i na koniec musi beknac. I może dlatego to tyskie denerwujące. Nawet jak jest spotkanie z najbliższymi wydaje mi się że należy zachować trochę kultury. Fajnie że dzieci są niewinne i potrafią zwrócić uwagę.

Gość gość
Nie gdzie napisałam te teść prostak? Ty jakaś j******a jesteś, masz omamy.

Gość gość
gość dziś Szacunku dla kogoś kto ci pluje jedzeniem twarz. Może niech Ci jescze nasra do talerza a ty go szanuj. Debilka. xxx Ładnie się u was dzieje w chałupie skoro wpierw dzieciak ordynarnie zwraca się - jakby nie było - do dziadka, bo ma problemy ze słuchem lub nie komunikuje się mimo przedszkolnego wieku w j.polskim, następnie sobie plujecie do talerzy a i nasrać potarficie. Tragedia.

Gość gość
Gościu wyżej, to je ja pisałam. Naucz się czytać ze zrozumieniem.