Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście zareagowały

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy na imprezie z pracy. Jestem w początkowej fazie związku, pracujemy w jednej firmie, innych działach. Firma duża więc nie ma problemu. Niedawno w jego dziale zaczęła pracę dziewczyna, bardzo ładna i sympatyczna. Podoba się wielu. Mojemu też zapewne bo to widzę. Ja do niej nic nie mam nawet się kumplujemy. Wczoraj na pożegnanie mój podszedł do niej i przybił piątkę ale tak przytrzymał jej ręke przez dobrych parę sekund. Ona mówi wyglądasz jakbyś miał ciężką noc ( tak żartem) a on na to a ty wyglądasz tak że teraz nie mogę mówić. ( ja stałam obok) Poczułam się nie swoja, bo był to dla mnie jakiś rodzaj flirtu. Szczególnie że z tym przybijaniem piątki to cały czas tak ze mną flirtował na początku. Czy powinnam na to zwrócić uwagę czy po prostu olać?

Gość gość
Pogoń frajera

Gość gość
Ładne dziewczyny zawsze podobają się wszystkim. Nic nie poradzisz.

Gość gość
Ja to rozumiem, ale chodzi mi o to czy ja mogę mu ufać. Bo ja bym w życiu nie zrobiła czegoś pod jego nosem co spowodowało by że poczuł by się tak .ujowo. Nie wiem dla mnie to taki brak szacunku.

Gość gość
gość dziś No widzisz, sama znasz odpowiedź ;)

Gość gość
Wiej, bo nawet takie 'niewinne' zachowanie juz na samym poczatku zle wróży. Ty wybaczysz to, potem dojdzie do zdrady, wybaczysz ,a potem zacznie juz przyprowadzac do domu kochanke.Olej goscia.

Gość gość
Skoro on ci tak robi pod samym nosem to cię nie szanuje , burak

Gość gość
Jeśli robi to na początku związku kiedy facet zazwyczaj zabiega i jest woatrzony w swoją drugą połówkę go co będzie potem? Dla mnie to brak szacunku co do twojej osoby. Jeszcze tak się zachowuje przy tobie.

Gość gość
Kobiety moga sie podobac, ok, nic w tym strasznego, pytanie jednak jak zachowuje się facet. Facet w obecnosci swojej kobiety (i nie tylko wtedy) powinien jasno okazywac kto jest dla niego najwazniejsza kobieta. Dla mnie takie flirty sa słabe.

Gość gość
Najlepsze że ja nie wiem jak się zachować, czy zwrócić mu uwage, ale zaś nie chce wyjść na jakąś zazdrośnicę, albo on mnie tak testuje. Jest mi jakoś tak przykro po tym. Tym bardziej że w taki sposób ze mną flirtował na początku

Gość gość
To mi to powiedz otwarcie to co nam teraz. Ze zabolało cię jego zachowanie. Ze z nią flirtowal w taki sam sposób jak z tobą. I niech się zastanowi czy jesteś dla niego ważna. Bo ty odbierasz jego zachowanie jako brak szacunku. Najważniejsza w związku jest komunikacja. Połóż kawę na ławę niech się wytłumaczy że swojego zachowania.