Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie isc do łóżka z nowo poznanym facetem z którym iskrzy?

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat wcześniej byłam w 2 letnim związku On 29 lat po rozwodzie z jego winy -zdradził Od 3 lat nie był w związku przelotne znajomości Bardzo przystojny dużo mówi o seksie Miesiąc? Dwa?

Gość gość
Absolutnie nie szybko. Najpierw książeczka zdrowia.

Gość gość
Autorka- dodam że poznałam to na badoo Spotykamy się tydzień Usunął badoo bo twierdzi że jestem ta jedyna Mówi że chcialby mieć dzieci i się ustatkowac I że szanuje mnie bo odmówiłam na 1 randce Mimo to też mówi o tym seksie...

Gość gość
on chce cie przelecieć

Gość gość
Chce abym jutro u niego nocowala. Twierdzi że chce spać przytulony bo czuje się samotny.

Gość gość
Ja p******** Jak ci sie facey podoba to od razu.

Gość gość
Obiecał że nie będzie się dobierał. A ja boję się że się nie opanujemy bo jest ogromna chemia Co robić?

Gość gość
Jak mu dam od razu to ucieknie on może mieć każda I nie jest glupi

Gość gość
Hsgaga szanuje cię bo odmówiła na pierwszej randce. Chcę się traktować. Ja to widzę tak :) mówi to co chcesz usłyszec. Już raz zdradził i myślisz że Ciebie zdradzać nie będzie? Znacie się dosłownie chwilę. Także szczerze radzę poczekaj z seksem dłużej niż 2 miesiace. Wtedy zobaczysz czy mi zależy ba Tobie czy tylko na seksie. Nie bądź naiwna bo potem będziesz cierpieć. Zakochasz się a f j a niego to będzie tylko i wyłącznie seks.

Gość gość
typowy typ, ktory prze)r**** i zostawi. przerabialam to, teraz ty to bedziesz przerabiac. wspolczuje

Gość gość
Taaa jasne będzie trzymał ręce przy sobie. No weź. Znacie się w Realu tydzień a już zaprasza na noc i nawija o seksie. Dla mnie znaczy to tylko jedno - na ochotę cię zaliczyc. Jeśli masz ochotę to się z nim prześpij. Przecież nie musi się z Tobą żenić od razy. Czy będzie ten seks teraz czy później to szanse że to będzie ojciec twoich dzieci są małe. Ale to tak jak przypadku innych związków. Nie wszystkie muszą przetrwać.

Gość gość
Siostra też mi to mówi ... Na pierwszą randkę też zaprosił mnie do domu Włączył film I mnie pocałowal A ja powiedziałam nie AUTORKA

Gość gość
Czyli zbytnio się nie wysila żeby Cię zdobyć. Swoją drogą nie myślałas jak szłas z nim do niego? A gdyby to był jakiś psychol? Wirtualnie to można się kreować na kogo się chce. Dla mnie to mega nieodpowiedzialne. No sorry dziewczyno.

Gość gość
Widzę że mu zalezy przytula mnie Jest bardzo słodki I ciągle mówi że jestem śliczna AUTORKA

Gość gość
Oczywiście że mu zależy na seksie i tobiemaślane oczy. Nie bądź pustakiem. Masz ochotę to się zabaw a nie wymyslasz taktykę jak go zatrzymać.

Gość gość
Nie chce być kolejna zaliczona panną Autorka

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
Ale czego oczekujesz? Ze facet który szuka na badoo chce znaleźć kobietę z którą chcę założyć rodzinę? Miał już żonę i to spierzył. Ale pewnie to była jej wina i się przecież zmienił. Facet mówi po tygodniu że chce mieć rodzinę i dzieci a ty Łukasz bo przecież to jest takie słodkie. Po prostu dorosnij. Chcesz mieć stałego związku to nie z tym facetem.

Gość gość
* łykasz a nie Łukasz.

Gość gość
Zwykły *****cz

Gość gość
Pomijając kwestie seksu bo każdy robi jak uważa. To naprawdę jesteś taka naiwna że wierzysz że jesteś dla tego faceta "tą jedyną"? Po tygodniu znajomości? Naprawdę?

Gość gość
Miał łzy w oczach gdy to mówił i puścił romantyczną piosenkę Nie wyglądał jakby kłamał Pytał czy wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia Autorka

Gość gość
11.55 bardzo ambitny facet:/ ale na drugiej już dałaś?

Gość gość
Na drugiej zabrał mnie na kawę A później pojechaliśmy do lasku. Siedzieliśmy na tylnym siedzeniu I calowalismy się długo rozmawialiśmy Chciał zrobić mi dobrze ręką Ale się nie zgodziłam No i jutro zaprasza mnie na noc bo jak pisałam wyżej chce spać wtulony we mnie. AUTORKA

Gość gość
Nie-e.. No nie wierzę że istnieją rąk głupie i naiwne laski... Haha jutro się na pewno oświadczy...

Gość gość
Jesteś naiwna i głupa. Kiedyś jeden klękał na kolanach i przysięgał mi na matkę, ze mnie kocha, ze nie chce innych, ze nie zdradzi a jak się zapytałam gdzie jrst to on, ze w sanatorium a po innych ciagle latał

Gość gość
Zobaczył, że na poddatny grunt trafił.

Gość gość
Jesteś podatna na manipulację. Jutro będzie seks a za chwilę ochłodzenie z jego strony.

Gość gość
Niech Cię rodzicom przedstawi

Gość to okiem faceta
autorko, olej typa, to profesjonalny podrywacz i ruch/acz, zaliczy cie i tyle z tego będzie