Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megawrażliwiec

Dziewczyny, powiedzcie mi, czy jestem ciotą :(

Polecane posty

Gość megawrażliwiec

Mam 20 lat, więc jestem dość młody. Pytam, czy jestem ciotą, bo interesuje mnie praca w policji/wojsku i boję się, że jak pójdę do tej komisji to mi powiedzą, no wiecie co... :P że jestem do niczego bla bla bla itd... Ale z tym wojskiem to poczekam tak do 25 r.ż. bo chcę skończyć studia. Z charakteru jestem bardzo opanowany, spokojny, nie piję, nie palę, nie przeklinam. Zawsze byłem grzeczny taki lol :P Jestem też mega mega wrażliwy, troszkę nieśmiały, słucham przeważnie muzyki klasycznej, znam biegle francuski, lubię trochę też sztukę, lubię podziwiać ładne obrazy itd... taki romantyk straszny :( nigdy bym nikogo nie uderzył ze złości, podkreślam ZE ZŁOŚCI Ale mimo to chodzę na siłownię 3 lata 3x w tygodniu i 1x w tygodniu basen, niedługo chce zacząć boks albo crossfit 1x w tyg. Z wyglądu na szczęście nie można mi czegoś dziwnego zarzucić. Nic specjalnego... Jakoś nie mam gustu do ubrań, fryzury. Wyglądam na typowego "polskiego chłopa" czyli dżinsy, koszulka, buty sportowe, czarne włosy na nogach, klacie i rękach. PS. Przepraszam za interpunkcję jak coś bo pisze na tel :P

Gość megawrażliwiec
I jeszcze prawa jazdy nie mam xD bo teoria ciężko mi przychodzi... planuje zrobić w przyszłym roku... kurde czy wszyscy robią prawko już 1. dzień po 18 urodzinach???

Gość gość
No niestety...