Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsamara

Mężu,o czym nigdy nie dowie się Twoja żona

Polecane posty

Gość gość
dópy nie dajom to ździwione że chłop szuka wrażeń na boku

Gość gość
Nie dowie się że jestem bi. Że robię łachę lepiej niż większość kobiet:) że miałem wcześniej tak duzo k*****e w sobie że nawet nie pamiętam już ile ich było!

Gość gość
Że sam lubię czasami mieć wibrator w d***e bo to z***biscie przyjemne

Gość gość
Moja wie o mnie wszystko, nawet o moich największych zboczeniach. Zresztą ona jest bardziej zboczona ode mnie więc nie ma problemu.

Gość gość
nigdy się nie dowie ze jak poszłem odprowadzić znajomą po imprezie do domu i przed jej blokiem uprawialiśmy sex jak wróciłem zona spała druga historia zamiast do pracy umówiłem się z naszą znajomą na sex bo jej mąż był w szpitalu

Gość gość
Nigdy się nie dowie, że fantazjuje o zdradzie kontrolowanej, bo boję się jej o tym powiedzieć

Gość gość
Też miałem takie marzenie i ja swojej powiedziałem. To było parę lat temu. Robimy to, oj robimy. Warto rozmawiać.

Gość gość
Przypuszczalnie młodsza córka jej siostry jest moja, bo szwagierki mąż był w delegacji na Śląsku, a starsza u babci.Zaszedłem do niej w drodze z pracy odebrać pożyczone przez nią żelazko.I tak wyszło, że wylądowaliśmy w łóżku. Zmówiliśmy się,ona załatwiła zwolnienia lekarskie, pracuje w szpitalu,miała łatwo. A potem przez 5 nocy wychodziłem niby do pracy i pieprzyliśmy się ze szwagierką.Nie dbaliśmy o nic, kilka razy w nocy do końca a po miesiącu przyszli do nas szczęśliwi, że ona jest w ciąży.Tak więc pewność na 99%.