Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to waszym zdaniem był gwałt?

Polecane posty

Gość gość

Nie zamierzam oczywiście tego nigdzie zgłaszać, ale tak sie nad tym zastanawiam, czy moj facet w seksie postapil fair. Nie przepadam za seksem analnym, ale czasem sie na niego zgadzam bo wiem, ze mojamu facetowi sprawia duza przyjemnosc. Zwykle wiec uprawiamy normalny seks. Ale ostatnim razem bylo tak, ze zaczelismy sie kochac normalnie, a nagle on pomimo tego, że tego nie chcialam po prostu polozyl sie na mnie i zaczal sie ze mna kochac analnie. Powiedzialam, ze tak nie chce i zebysmy sie kochali normalnie i zeby przestal, probowalam sie tez podniesc, ale on powiedzial, ze nie i teraz bedziemy sie kochac tak. Dopiero po jakims czasie przestal i zaczelismy sie kochac normalnie, ale czesciowo byl to seks wbrew mojej woli. Waszym zdaniem przegial?

Gość gość
bolalo cie jak wprowadzil penisa w o***t ?

Gość gość
Aha i może nie krzyczałam na niego ani nic, ale powiedziałam, ze tak nie chce i probowałam się podnieść, ale mnie przygniotl i nie moglam sie ruszyc po prostu, szczerze to średnio mi sie to spodobalo, choc na szczescie trwalo tylko chwile. W ogole to zauwazylam, ze coraz czesciej on ma tendecje do tego zeby robic cos w seksie na co sie nie zgadzam np. konczy tam gdzie uwaza itd. pomimo, ze sie na to nie zgadzalam wczesniej...

Gość gość
Z kim ty się zadajesz? Mój by dostał w pysk za to. Uprawiany seks analny ale zawsze mi mówi kiedy ma na to ochotę i czy może. Bo to nie jest tak że za każdym razem jestem gotowa. Wiadomo kwestia np wyróżnienia i dokładnego umycia się.

Gość gość
gość dziś masz tak ze czasem nawet jak przygotowana jest to sprawia Tobie bol ? chlopak ma szerokiego penisa ? pytam bo sam czasem wspolzyje z dziewczyna tak

Gość gość
No ja byłam gotowa na to bo wcześniej jeszcze na chwile tak zaczelismy sie kochac, ale stwierdziłam, ze jednak wole normalnie i zaczelismy klasycznie, po czym on wbrew mojej woli uznal, ze jednak chce sie tak kochac :O Zszokowalo mnie to troche bo pierwszy raz mnie ktos przymusil do seksu w jakis sposob

Gość gość
Traktuję cię przedmiotowo, jak zabawkę.

Gość gość
I po znali wepchal się odrazu do pochwy? Nawet mu na twoim zdrowiu nie zależy

Gość gość
gość dziś jak jestem przygotowana , stosujemy olejek to nie boli , nie ma chlopak szerokiego czlonka to plus przy sexie analnym

Gość gość
12.49 jak jestem mega podniecona plus żel to jest ok. Czasem jest tak że jak powoli wkłada to mnie piecze. Wtedy wyciąga piescimy się i wkłada drugi raz i jest spoko. Uwaga dla facetów żeby najpierw pobawić się palcami potem delikatnie włożyć główkę wyjąć i dopiero powoli pakować całego. Potem to można już ostro po same jajka :)

Gość gość
U nas po anal kochamy się klasycznie ale przedtem koniecznie myje wacka.

Gość gość
12:54- dwa podszywy

Gość gość
Jaki podszyw. To ja z 12.47 :) mój facet lubi anal. Ja się przekonałam po jakimś czasie i mój facet sam stwierdził że "po same jaja". Także ten...

Gość gość
Anal uprawiamy z gumce, a klasycznie bez więc akurat zakazeniem to nie grozi, aczkolwiek nie lubie byc do czegokolwiek zmuszana, jak mowie nie, tzn. nie, a zauwazylam, ze on coraz wiecej rzeczy w seksie robi po swojemu i to nie jest pierwszy raz np. mowie mu, że nie chce zeby konczyl tak czy tak, a on jak ma na to ochote to i tak to zrobi Wczesniej tak nie bylo. Aha i w wiekszosci on tez decyduje co w jakiej kolejnosci robimy w lozku

Gość gość
12:56 ale zazdrościsz bo twoja kobieta ci tego nie daje czy co?

Gość gość
Autorko, ten Twój koleś to kawał gnoja! I piszę to jako facet.

Gość gość
Autorko długo jesteście razem? Widać że to typ dominatora i chce żebyś była uległa w seksie.

Gość gość
Może nie gwałt w czystej postaci, ale jednak nie powinien był tak robic bo jak go tak przyzwyczaisz i mu odmówisz kiedyś to w końcu może Cię nawet zgwałcić. Musisz bardziej stanowczo reagować na to czego nie chcesz.

Gość gość
jestesmy razem juz dlugo bo prawie 3 lata. Wcześniej jakoś bardziej liczyl sie z tym czego ja chce, a teraz ma byc tak jak on chce i sceneriusz seksu tez on ustala. Może i to typ dominatora bo lubi mi np. dawac klapsy i to mocne, albo cześto uzywa przekleństw w seksie... To akurat mnie nawet kręci, albo ja często powtarza, ze jestem tylko jego, jestem jego suczką, dziwką itd. Ale nie podoba mi się za to,ze przestal liczyc sie z moim zdaniem w lozku

Gość gość
To nie było fair, można to po części nazwac gwałtem(ale nie zgłaszaj tego na boga bo się osmieszysz). Dla mnie to obrzydliwe, dupa jest od srania, nie byłabym z facetem który lubi anal

Gość gość
Skoro jesteś jego d***** to jest przekonany że może z tobą robić co tylko chce. Musisz z nim pogadać ze nie chcesz żeby tak było. I się nie zgadzasz na takie traktowanie.

Gość gość
gość dziś Nie chce tlumaczyc jego ale tak to dziala sama napisalas ze :" bo lubi mi np. dawac klapsy i to mocne, albo cześto uzywa przekleństw w seksie... To akurat mnie nawet kręci, albo ja często powtarza, ze jestem tylko jego, jestem jego suczką, dziwką itd. " i on zrobil krok dalej , sam tez tak zrobilem , zadzialaly emocje bylem bardzo podniecony i bylem pewny ze dziewczynie sie to spodoba bo tak jak ciebie ja krecilo jak bylem dominujacy

Gość gość
13.11 i jak potoczyły sielosy twojego związku?

Gość gość
gość dziś jestesmy ze soba nadal choc wtedy po tej akcji byla bardzo zla na mnie , dlugo zajelo zanim wybaczyla