Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z 15 lat mlodszym

Polecane posty

Gość gość

Zakochaliśmy się w sobie i tak się już z 6 lat ciągnie, najpierw kilka lat na necie. Mlodo wyglądam, zawsze miałam powodzenie u młodszych, czy taki związek ma szanse na przetrwanie?

Gość gość
kopnie cie w tylek, zobaczysz

Gość gość
poradzi ktoś cos? mialyscie takie przypadki, albo znacie?

Gość gość
A w jakim wieku jesteś? On kiedyś może chcieć dzieci których Ty mi nie dasz. Mój szwagier ma o 8 lat starsza żonę. Ona dwójka dzieci z 1 małżeństwa. Razem maja syna. Są że sobą coś koło 14 lat. Ale niestety coraz bardziej widać wizualnie różnice wieku. Nie ma co się oszukiwać. Ciesz się chwilą i oby trwała jak najdłużej bo nikt z nas nie wie co będzie jutro.

Gość gość
on 30, ja 45, powiedział, ze już wie, ze nie będzie miał dzieci, ja mam jedno z poprzedniego malzenstwa, niby on nie jest wzrokowcem i wszystko akceptuje, ale nie wiadomo co zycie dalej przyniesie, boje sie

Gość gość
wiem, ze moglby być z mlodsza, ladniejsza, niby patrzy na charakter, ale kto wie, czy mu się nie zmieni

Gość gość
Mam podobnie. Ja 47 on 35. Od roku razem. Tylko one też po rozwodzie. Powiedział że mam wszystko czego chciał w kobiecie, a młode są "jakieś dziwne ". Poza tym ja jestem bardzo atrakcyjna i wielu mam chętnych młodszych od siebie.

Gość gość
może to jednak przetrwa? bo widze ze zdarzają się i wam takie sytuacje, chciałam go zostawić, aby ulozyl sobie z inna zycie, a mnie dobrze wspominal, bo uważam, ze on na więcej zasluguje