Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Było aż się zmyło

Gdy jest chemia z dziewczyną to seks jest jak poezja

Polecane posty

Gość Było aż się zmyło

byłem tym szczęściarzem który to doświadczył, niestety po 4 latach ją zostawiłem

Zapach ciał, który podnieca to podstawa do udanego seksu, racja. Na samą myśl o tej osobie w majtkach jest wilgotno, gdy za rękę trzymasz jest to samo masz rację ;) Zapach podnieca.

Gość gość
A czemu po 4 latach ją zostawiłes?

Gość Było aż się zmyło
gość dziś A czemu po 4 latach ją zostawiłes? > nie nadawała się do codziennego życia pomimo chemii, nie potrafiła gotować, do pracy się nie rwała, paliła fajki ( czego nienawidze, a rzucić nie potrafiła ) , była moją utrzymanką, więc po roku mieszkania razem powiedziałem dosyć

Gość gość
To dlatego plujesz jadem na stare panny?

Gość Było aż się zmyło
po 4 miesiącach trafiłem innego aniołka z którym jestem do dziś, nawet rzuciła palenie dla mnie i przestała imprezować, to się nazywa prawdziwa miłość, a choć chemia jest inna niż z tamtą poprzednią to doświadczenie było bezcenne

Gość Było aż się zmyło
gość dziś To dlatego plujesz jadem na stare panny? > kto pluje jadem?

Gość gość
Bezsensu

Gość gość
fajki ble jak panna pali od razu jest u mnie skreslona nawet moze to być laska 10 / 10 jak pali niech spada

Gość kółko i krzyżyk
a po czym poznać, że facet nie czuje zbytniej chemii do kobiety? pytam poważnie bo właśnie spotykam się z takim jednym i niby się bzykamy ale ciągle mam wrażenie, że coś nie tak. wcześniej z innymi tak nie miałam nigdy dlatego tak się zastanawiam. ten jest jakiś taki zamkniety? ja składam różne propozycje ale on jakiś mur tworz. czy to znaczy, że on mnie nie pożąda czy może mniej doświadczony?

Gość gość
mniej doświadczony i pewnie religijny, więc wyprany mózgowo i ma hamulce, do tego sztywne wychowanie i koniec, szukaj innego który lepiej do ciebie pasuje