Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie radze sobie w nowej pracy :(

Polecane posty

Gość gość

Przyjęłam się do nowej pracy i nie radzę sobie :( wcześniej pracowałam w firmie, gdzie zajmowałam się archiwizacja dokumentów i tak naprawdę była to lekka robota.. niestety archiwum już nie ma w tej firmie bo zmieniła się infrastruktura i nie byłam już potrzebna. Zostałam bez pracy.. prawda jest taka, że nie mam żadnego doświadczenia bo to co robiłam w poprzedniej pracy to każdy umiałby to robić. Teraz udało mi się dostać pracę w biurze i nie radzę sobie za bardzo :( jest bardzo dużo klientów do obsługi, trzeba szybko wystawiać faktury, paragony, wydawać pieniądze, dzwonić do klientów, robić wyceny i wiele innych.. ogólnie przerasta mnie trochę natłok tego wszystkiego :( inni, ktorzy tam są robią wszystko sprawnie i szybko a ja bardzo powoli i mozolnie.. do tego nie potrafię rozmawiać z ludźmi.. bardzo stresuje mnie rozmowa czy to na żywo czy przez telefon i popełniam same gafy.. czy jest szansa, że to minie? Że wprawie się i będzie mi szło lepiej? Miał ktoś podobnie? Proszę o jakieś rady..