Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Awans za sex

Polecane posty

Gość gość

Witam mam taki problem:mam 28 lat-rok po rozwodzie pracuje jako sekretarka dostalam propozycje od szefa ze jak pojade z nim do hotelu i pojde z nim do lozka dostane awans, on wie ze jestem po rozwodzie.Nie wiem co mam zrobic, od rozwodu nie mialam jeszcze faceta szef jest przystojny jeszcze nie przekroczyl 50 lat.Mam mentlik w glowie prosze poradzcie mi.Dziekuje

Gość gość
zrób to

Gość gość
Nie rób tego

Gość gość
Awans, tzn?

Gość gość
ja nie skorzystałam choć mogłam w ten sposób załatwić sobie awans i...nie żałuję!!!

Gość _Carycka
Gdzie robotajesz, tam nie ruch/ajesz Zapamiętaj to sobie dziw/ko

Gość gość
Kochana nie sluchaj zazdrosnikow ja juz ponad 6-c lat pozwalam mojemu szefowi mna sie bawic, bardzo duzo z nim wyjezdzam w delegacje , jestem wolna nie musze sie nikomu tlumaczyc gdzie pracuje mam 26lat szef jest bardzo inteligentny facet bardzo meski juz tak sie przyzwyczailam do jego potrzeb ze jak jest wieczor zakrapiany to jest tez bardzo udany bo on po alkoholu jest jak dab nie do wykonczenia, Ciesze sie ze wtenczas podjelam taka a nie inna decyzje bo wiem z kim ide do lozka a nie tak jak prostytutki albo cichodajki. Zycze ci powodzenia i zadowolenia z szefa i jego meskosci

Gość gość
"Ciesze sie ze wtenczas podjelam taka a nie inna decyzje bo wiem z kim ide do lozka a nie tak jak prostytutki albo cichodajki." X A idziesz do łóżka jak kto?

Gość _Carycka
Do 21:23 na jedno wychodzi. Albo ktoś ma kure/weski charakter albo nie.

Gość gość
Smoleńska prowokacja.

Gość gość
21-23 poczekaj aż sie mu znudzisz to stracisz prace a co najwazniejsze godność. Poczujesz sie jak d***** wyrzucona na śmietnik i nie pisze tego zeby cie obrazić ale tak będzie

Gość gość
A moze ja wczesniej zrezygnuje i uwolnie sie od miego ale co przezyje co urzyje ile pieszczot i cos wiecej to nikt mi nie zabierze tego a kobieta jest stworzona po to zeby byc pieszczona przez mezczyzne

Gość Fifirifi94
Konkurencja nie śpi kochana xD

Gość gość
"ale co przezyje co urzyje ile pieszczot i cos wiecej to nikt mi nie zabierze tego a kobieta jest stworzona po to zeby byc pieszczona przez mezczyzne" X A może on tylko wsadzić chce, bez żadnych pieszczot.

Gość gość
chrześcijanka by nie pytała, a to znaczy, że przegrałaś swoje zbawienie. Ale szatan będzie miał ubaw z ciebie..

Gość gość
Do gosc 23,04 Ja tak w obronie adresadki: A ktora chrzescijanka i do tygo polka na boku sie nie ruucha To jedzmy do Angli najlatwiejsze sa Polki bo jebia sie z czarnymi az pchizda piszczy , a przejedzmy sie troche potym zgnilym zachodzie itd

Gość gość
Ani troche sie nie zastanawiaj!

Gość gość
Ja wam jest przyjemnie i dobrze to do dziela.

Gość gość
Wszyscy podnieceni, a to PROWO :)

Gość gość
Jak przystojny i meski, to czemu nie? Tylko nie tak ze on sie na tobie wyzyje.. ma cie piescic*****erwsze zaspokoic ciebie. Potem myslec o sobie. Wtedy nawet jak sie rozstaniecie, to tak zostanie- twoje potrzeby najwazniejsze:). Ja tam sypiam z szefem od pol roku. Mam swietny seks, i to nie prawda jak mowia moje kolezanki ze on mnie wykozystuje. To ja go wykozystuje w lozku. Jak chce mi sie to leze jak kloda a on musi mnie obslugiwac. Potem przenosi sie to na prace, robie jak mi sie podoba, jak mi sie nie podoba to on musi to za mnie zrobic, zasada jest prosta, moje potrzeby sa najwazniejsze:)