Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obcokrajowcy o Polkach

Polecane posty

Gość gość
00:30 azjatki bez makijażu są paskudne

Gość gość
ja znam lepszą opinię wśród obcokrajowców o polakach "polish idiot" , "i dont like polish" "i hate polish" nie przejmujcie sie tym k***y i dalej siejcie ten smród po europie pozdro :P

Gość gość
Chinki bez makijażu wyglądają jak potwory Azjaci i azjatki mają to do siebie że oni są identyczni bez względu na płeć , więc tam facet może się pomalować i udawać kobietę

Gość gość
Akurat azjatki czy latynoski to bardzo kiepskie przyklady urody , bo one bez operacji i grubego makijażu wyglądają jak poczwary , azjatki nie dość że majstruja przy twarzy u chirurga to jeszcze ich makijaż nie podkreśla twarzy a rysuje ją od nowa , bo azjatki z natury nawet brwi nie mają , a latynoski bez operacji to niskie wlochate karakany

Naprawdę kogoś na tyle zainteresowało co napisał jakiś random żeby przerzucać to na kafeterie? Cóż, nie sądzę żeby cokolwiek miało to obalić, choćby takich wypowiedzi było tam 1000. Jedynie potwierdza to, że jakaś opinia napisana w innym języku wydaje się być nagle bardziej wiarygodna dla mnóstwa ludzi w tym kraju, a ja kompletnie nie rozumiem dlaczego tak jest - przecież to jakiś random napisał xD Nie zdziwiłbym się, gdyby to był Polak, ja też jeszcze rok temu na twitchu donaty wysyłałem do stramerów/ek z Polski i pisałem Greetings from Hungary albo ku(rwa jakieś inne państwo żeby patrzeć jak się kur)wa cieszą xDD

Gość gość
1:00 Ja też uczestnicze na forach dla obcokrajowców i nie jest to jedna opinia tylko standard.Naprawde jeszcze pare lat temu opinie były inne.Teraz piszą ze Polki sie zepsuły zachodem. Ktoś trafnie napisał że jak jest coraz bogatszy kraj tym kobiety mniej atrakcyjne(za to faceci bardziej zadbani to oni teraz muszą sie bardziej starać) .Pewnie jest to związane że mniej dbaja o to by podobać sie facetom oraz że już obcokrajowiec nie robi na nich takiego wrażenia.(wiec obcokrajowcy już ich nie faworyzuja).To widać teraz na przykladzie Ukrainy jak Polscy mężczyzni faworyzuja kobiety z Ukrainy(choc przecież nie jest to kraj samych modelek). Cala filozofia☺

Gość gość
Dla ukrainki facet zarabiający 2000 to już bogacz co nie zmienia faktu że lecą na kase , dziwi mnie też zjawisko ze materializm u Polek jest potepiany a silny materializm ukrainek akceptowany , Polce facet nie zaplaci nawet za obiad a ukraince może robić za bankomat całe życie

Gość gość
Znam wiele małżeństw polak ukrainka i nigdzie nie ma tak że żyją po partnersku, zawsze facet wykłada do interesu dużo więcej kasy , np żona sąsiada ukrainka zechciala mieć nianię do dziecka i za tą zachcianke płaci polski mąż , inna ukrainka dość ładna wzięła za męża Polaka okropnie brzydkiego tylko dlatego że zobaczyła że ma piękny dom i drogie auto , inny przypadek ukrainka wzięła ślub z kolegą a jak zrobiła sobie z nim dwoje dzieci to szybki rozwód i alimenty placone na ukraine gdzie żyje za te 700 zł jak królowa u siebie

Gość gość
Roosh b to nie jest żaden autorytet , to facet który jeździ po biednych krajach zaliczać kobiety , penis go boli że parę dolarów nie robi takiego wrażenia na polkach jak na ukrainkach które tylko marzą żeby się wyrwać z wiochy bez prądu do nowobogackiej willi