Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość równości nie ma

Dlaczego kobiety się oburzają jak muszą za coś płacić?

Polecane posty

Gość gość
Już nie mówiąc że jak facet wydaje krocie na głupoty a nie ma na miły gest dla wybranki to ja dziękuję za takiego faceta i wybieram innego , z resztą faceci lecą na wygląd i seks to jest ok , ale jak kobieta chce się poczuć zadbaną to " jak tak można ! Materializm "

Gość gość
Z resztą jak tylko za prostytutki się płaci to ja powiem że tylko prostytutki uprawiają seks , i żeby nie być prostytutką seksu nie będę uprawiać

Gość gość
Bo kobieta to jednak kobieta i powinna być trochę na " łasce " faceta bo jeśli nie jest to jest mu równa a jeśli jest mu równa to się robi z niej kobieton nie kobieta

Gość gość
A dlaczego faceci się oburzają jak kobieta pije pali przeklina i zalicza facetów ? Chcesz silnej i nie zależnej kobiety która za siebie płaci to chciej ale później nie płacz , że tobą pomiata i ma zbyt dużo do powiedzenia , bo kobieta która za siebie płaci ma też więcej do powiedzenia i nie ma żadnej wdzięczności wobec ciebie

Gość gość
Jak facet za mnie płaci to też nie jestem nie wiadomo jak wdzięczna, buhahaha, płaci bo chce

Gość gość
A ja nie płacę za kobiety i dlatego kobiety nie mam. Dobrze mi z tym, pasożyt nie jest mi w życiu potrzebny.

Gość gość
A ja płacę, ale w zamian oczekuje że będzie kobietą w każdym wymiarze i na wysokim poziomie.

Gość gość
Ja zawsze płacę, bo kobieta musi wiedzieć, że ma być zależna od mężczyzny, ma się go słuchać i nigdy mu nie dorówna.

Gość gość
11:26 Chodzisz na randki? chyba z prostytutkami xD

Gość gość
Ja płacę za moją dziewczynę bo ma biedę w domu i chociaż tak jej mogę pomóc

Gość gość
Prostytutkami są kobiety które uprawiają seks , bo faceci na to lecą

Gość gość
Nie chce żeby jakiś nieudacznik za mnie płacił bo później się będzie miał za nie wiadomo kogo , wolę za siebie zapłacić i w ramach równouprawnienia zgasic mu peta na ryju jak będzie fikal

Gość gość
12:37 I żeby takich facetów jak Ty było więcej. :)

Gość gość
Piperinox to godny polecenia suplement diety wspomagający proces odchudzania. Walka o prawidłową masę ciała i szczupłą sylwetkę wymaga dużo pracy i wielu wyrzeczeń. Często jednak po zakończeniu diety dawna waga powraca (tzw. efekt jo-jo). Badania przeprowadzone wśród otyłych osób potwierdzają skuteczność piperyny w stabilizacji uzyskanej masy po zakończeniu stosowania diety. Dzięki kompleksowemu działaniu nie tylko zmniejsza się zawartość tkanki tłuszczowej w ciele i apetyt, ale także poprawia się wydolność organizmu i stan zdrowia. Dzięki Piperinox proces odchudzania trwa nieznacznie dłużej, ale jest bezpieczny, nie wymaga dużego poświęcenia i daje gwarancję cieszenia się z efektów odchudzania przez długi czas. Zrównoważony sposób żywienia, aktywność fizyczna i Piperinox to pewny sukces w dążeniu do wymarzonej sylwetki. http://nplink.net/Wf8OO7u4

Gość gość
Jak ma biedę, to znajdź jej dobrze płatną pracę, a nie płacisz i uzalezniasz ją od siebie.

Gość gość
A dlaczego faceci się oburzają jak kobiety mają tatuaże i nie chcą się zachowywać jak słodkie idiotki ? Nie chcesz nie płać , bez twoich nedznych groszy też sobie poradze wydmuszko

Gość gość
Ja się nie obuzam tylko za siebie płace , ja mam inne wymagania co do faceta i byle obiadek mnie nie przekupi

Gość gość
12:45 Być może jest w liceum albo studiuje :D:D:D

Gość gość
Ja mam staroswieckie podejscie do kobiet. Ja place i utrzymuje a ona ma ladnie wygladac dbac o dom i dawac tylka. I dzieci kiedys urodzic.

Gość gość
14:01 I jeszcze żony nie znalazłeś? Idź do Biedronki wyrywać tępe kasjerki :D

Gość gość
ja mam takie podejście: płace to wymagam, zapłacę za nią, ale ona ma: 1) nadstawiać d**y 2) robić mi obiady 3) sprzątać moje opierdziane galoty 4) słuchać mojego narzekania

Gość gość
Oburzają się,bo są p*****lnietymi księzniczkami 1/10 którym stulejarze białorycerskie gadają jakie to one są naj i powinny mieć wszystko no i taki mamy efekt :) A i jak baba pije,pali,ma tatuaż i d******py to jest totalnym gównem,które należy zutylizować.Nie,nie robię żadnej z tych rzeczy więc nie szczekajcie,suki :D

Gość gość
gość wczoraj Jak idę na randkę, to muszę się odpie**olić, inaczej się facetowi nie spodoba, więc jeszcze mam płacić? Albo jedno albo drugie. Każdy wybierze wygląd. < z taką już bym na drugą randke nie poszedł, za bardzo powierzchowna dla mnie

Gość gość
gość dziś Jak facet za mnie płaci to też nie jestem nie wiadomo jak wdzięczna, buhahaha, płaci bo chce > NIE CHCE, tylko baba daje obetnice że da doopy, to jedyny powód dlaczego facet płaci, bo "myśli" że zarooha, koniec

Gość gość
Zgadzam się, nie chodzi o pieniądze a sam fakt. Gdy mężczyzna płaci za kobietę to ona czuje że jest jego kobietą i on się stara.Kobieta to doceni. Nigdy tego nie zrozumiecie. Większość kobiet jest stać zapłacić za siebie, ale po co komu taki facet wtedy. Oczywiście można trafić na materialistki ale to bardzo szybko wyjdzie na wierzch. Jeżeli będziesz tylko dawał a nie otrzymasz nic w zamian.

Gość gość
Zgadzam się, nie chodzi o pieniądze a sam fakt. Gdy mężczyzna płaci za kobietę to ona czuje że jest jego kobietą i on się stara.Kobieta to doceni. Nigdy tego nie zrozumiecie. Większość kobiet jest stać zapłacić za siebie, ale po co komu taki facet wtedy. Oczywiście można trafić na materialistki ale to bardzo szybko wyjdzie na wierzch. Jeżeli będziesz tylko dawał a nie otrzymasz nic w zamian.

Gość gość
Każdy płaci za siebie. Pozdrawiam 30 letni prawiczek na utrzymaniu matki.

Gość gość
Ja chętnie płacę za taką kobietę, która chce najpierw zapłacić za siebie, ale ja mówię jej, że ja zapraszam i będzie mi miło. Nie płacę natomiast za taką, która z góry uważa, że "jej się należy". Widać wtedy od razu, że to jakaś roszczeniowa paniusia i lepiej od razu zrezygnować ze znajomości z taką.

Gość gość
gość dziś Nigdy tego nie zrozumiecie. Większość kobiet jest stać zapłacić za siebie, ale po co komu taki facet wtedy. ...... > masz racje NIGDY tego nie zrozumiemy bo to patrzenie przez kobiete na związek MATERIALISTYCZNIE, czyli CO MA Z TEGO FACETA ZA POŻYTEK, faceci tak nie myślą, biorą szare biedne myszki bo je kochają a nie że z nich coś bedą mieli

Gość gość
12;40 - w Polsce jest inaczej:) twoja matka i siostra też są prostytutkami według tego twojego schematu tak jak babcia, ciocia i kuzynki, jak to jest żyć w takim burdelu nie domu:) I jeśli masz dziewczynę to ona też jest P