Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile zarabia prostytutka miesięcznie?

Polecane posty

Gość gość

W ogóle to skandal, że wszystko co zarobi to netto. Ale ile zarabia?

Gość gość
Policz sobie. 150-200 za klienta Ilość klientów dziennie razy ilość dni I masz zarobki prostytutki

Gość gość
A ile klientów ma i ile dni robi? I chyba nie ma każdego dnia tyle samo klientów. A alfonsa ochroniarza nie mają? To przecież można się umówić i je zgwałcić :-)

Gość gość
gość dziś Ja biore 200-300 od klienta - 2 max na dobe , za weekendy i nocki biore od 1 tys nie mam ochroniarza , a co do gwałtu to raz tylko bylam ofiara ale na szczescie ukaralo go

Gość gość
Jak go ukarało i ile zarabiasz w msc?

Gość gość
Kiedyś jak pracowałam dosyć dużo (każdy weekend plus w tygodniu) nie schodzilam poniżej 15000. Po odliczeniu wszystkiego. Teraz ok 7000 ale robię to prywatnie i trochę rzadziej. Nie potrzebuje już tyle kasy.

Gość gość
1. Skarbówka powinna ci się do du)py dobrać 2. To jest skandal. Prostytutki są bogate. Na co one to wydają... 3. Warto być prostytutką ;) Szkoda, że mężczyzna nie może być...

Gość gość
ja zarabiam ok 60tyś

Gość gość
Wydaja chocby na bielizne, kosmetyki do makijazu, fryzjera. Musza wygladac lepiej niz Grazynka jednak.

Gość gość
Zeby 60 zarobic musialabys wygladac jak modelka, brac po 500 na godzine, oplacac z tego pewnie jakas "ochrone" niech zostanie 300 na godzine. Wiec 7 dziennie, codziennie :D

Gość gość
A wiesz że są prostytutki od 2tyś wzwyż za godzinę? Nie wiesz, bo dla biedaków 250zł/h to olbrzymia suma.

Gość gość
to olbrzymia suma, bo biedaki pracują za minimalną krajową 10zł/h i co su)ko czujesz się lepsza z AIDS jak Tom Hanks z Filadelfi?

Gość gość
Prostytutki zarabiają na dzień 1000 zł. Pracują 5 dni w tyg. Mają więc 5k w tydzień. Czyli 20k miesięcznie bez wiedzy US

Gość gość
Prostytutka która zarabia 2tys za godzinę to hit by miała jakieś chorubsko. To nie jest jakaś tirówa co d******py każdemu bez zabezpieczenia, takie laski to nie dość, że ładne zazwyczaj, to jeszcze najczęściej wypieszczone przez badania by były czyste jak łza. Ekskluzywne to co innego niż latarnice co obsługują leszczy za najniższą krajową xD

Gość gość
Burki do budy !!! Śmierdziele !!! Jak się ma hajs to się bierze dziewczyny exclusive za 2-3 koła na dobę i wyjeżdża na parę dni do hotelu spa itd. Wtedy full wypas z analem bez pardonu i bez litości. A niunia wyglada jak milion dolców. To się nazywa raj. A po paru dniach następna itd itd A Burki niestety śmigać na smierdziuszki tirówki za 5 dyszek

Gość gość
Gratuluję, chodzisz na dzi)wki za 2koła. Jest czym się chwalić :-) co u mamy?

Gość gość
Jestem sudentka mam stałego 5000

Gość gość
Za 5000 to pewnie na wszustko się zgadzasz?

Gość gość
A Ty wiesz studentko, że kolesie mają bardzo dużo kasy i mają czasem kilka takich sudentek? A nie wszystkie sudentki są wierne jednemu. On zbiera syf z całego miasta. Jesteś jak tirówka.

Gość gość
10:49 Zazdro?

Gość gość
Nie zazdroszczę jej. Już pewnie poleciała na badania. Nie jestem dewota ale mam swój rozum. Wiem jak facet ma kase to używa do woli.

Gość gość
Nie dajcie się nabierać na te ich wpisy. Nie jest tak kolorowo. Ja 3 razy poznałam sponsorów. Po miesiącu się nudzą. Jak poznałam bogatego chłopaka to na początku dawałam mu za darmo. Chciałam zdobyć jego szacunek.

Gość gość
Ja nie rozumiem co trzeba mieć w głowie, żeby wybierać pieniądze nad ludzką godność... "Odpuszczałem zarobek by nie zostać dzi)wką, bo wszystko co robię poprzedzone jest myślą"

Gość gość
Mam dostęp do jego konta chciałam dodać ale staram się nie wydawać za dużo. Polscy faceci są coraz bogatsi ale konkurencja nie śpi.

Gość gość
Ja studiuję w Lublinie i mogę "to" zrobić za 50 zł

Gość gość
bez gumy moge zrobić