Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sny

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem w jaką kategorię to dodać, ale z góry przepraszam jeśli to nie tu. Mam dylemat, sama już nie wiem co mam myśleć bo pewna osoba śni mi się dość często i zazwyczaj w ten sam sposób. Dodam że ten ktoś mnie kiedyś zranił, było tu również uczucie. Ale na tą chwilę jest brak jakiegokolwiek kontaktu z mojej jak i z drugiej strony. Śni mi się w ten sam sposób, w śnie często pokazuje, że nie zależy, po prostu pokazuje swoją obojętność. Często też pojawiają się osoby z bliskiego otoczenia np siostra ten osoby i często śni mi się że wysyła mi jakąś wiadomość, ale niestety nie zawsze jestem w stanie zapamiętać lub po prostu zobaczyć tą teść. Nie zastanawiałoby mnie to gdyby nie pojawiało się to często w moich snach, to nie jest tak że myślę o tej osobie, bo doszłam już do takiego punktu że jest mi zwyczajnie obojętne to co i z kim robi, a jednak nie daje mi spokoju w snach... Sama już nie wiem co o tym myśleć... Co o tym sądzicie?

Gość gość
Czy te sny coś oznaczają?

MI się zawsze śnią męskie pały. ale może to dlatego że w każdej chwili, w każdym czasie myślę o kut...sie

Gość gość
Goscagatka aż taka niewyżyta jesteś?