Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze dzieci mają jakieś wady lub cechy szczególne?

Polecane posty

Gość gość

Mój synek urodził się z dużą brązową plamką nad łukiem brwiowym. Lekarz mówi że to nie zniknie, że taką ma cechę szczególną. Boję się że dzieci będą się z niego wyśmiewały..

Gość gość
to go zapisz na karate

Gość gość
Moja córeczka była wyciągana vaccum. Miała duży krwiak na oku, na główce i bardzo duży na cipce. Teraz ma 4 lata. Na głowie wiadomo nie widać bo włosy, na oku widoczny jest pod światło lekko, ale na cipce nadal jest ogromna czerwona plama. Też się martwię jak to w przyszłości wpłynie na jej samoocenę, czy nie będzie miała trudności w relacjach damsko-meskich itd...

Gość gość
ość dziś Oddaliscie ten kraj w łapy ,,obcych" ,za obiecanki cacanki ,za pincet plus sprzedaliscie sie jak kupa łajna! Te 2 gnomy ,,popis" nigdy wladzy nie straca ,dopuki nie zgarna wszystkiego i dopuki was nie wypiernicza z pl .Obce dziady zawalili was podatkami,handkuja naszymi dziecmi,ktore sa sprzedawane na organy i do domow ,,uciechy" ,sprzedali cala gospodarke,zniszczyli przyszlosw waszych dzieci ,a wy na nich glosujecie od lat albo siedzicie i nie glosujecie na nikogo ,czyli dajecie biala karte obecnej wladzy ,nie blokujecie ich ..lenie...macie krew na rekach ,kazdy z was ktory siedzi i ,,zlewa" przyszlosc tego kraju i przyszle pokolenia .Nie jestescie rodzicami ani ludzmi wierzacymi,jestescie zasranymi egoistami,sprzedawczykami za psi ochlap ,Odrzucacie wielkie szanse jakimi sa obnizenie kwoty wolnej od podatku,wybory w stylu szwajcarskim,czyli jow ,odrzucacie wiarzace referenda w imie sraki ,sraki ktora sprzedala kraj w 90 procentach i robi to dalej ...Warczycie na siebie zamiast sie wspierac ,jestescie slepi,glusi i zgnusniali ,dla tych 2 gnomow ,,popis" rzadzacych w ukladzie na zmiany jestescie gotowi skakac sobie do oczu ...pustaki ....pustaki....pustaki ...bezmyslne pustaki

Gość gość
Widziałam ostatnio w poczekalni w przychodni kobietę z dzieckiem w gondoli. Dziewczynka miała paskudną narośl na twarzy. Ale to pewnie da się usunąć. Nie mniej jednak przyciąga spojrzenia...

Gość gość
Mój synek jak przyszedł na świat miał zawinięte uszko i jak odwinęłam to wyglądało dziwnie, takie elastyczne, trochę jak u elfa. Zesmucilo mnie to bo uszka jednak są widoczne. Lekarze wpisali w kartę wadę genetyczną i przychodzili że studentami go oglądać jak eksponat w muzeum :/ dopiero drugiego dnia wezwała nas starsza pani doktor żeby że nic wypis i wyda książeczkę zdrowia i obejrzała i powiedziała że uszko się samo naprawi że jak było zwinięte to ma prawo takie być o że ona żadnej wady nie widzi. Rzeczywiście kilka dni później uszko już przestało się zawijać, zrobiło się bardziej sztywne i przylegające. W niczym już nie różniło się od drugiego. Przyznam szczerze że kamień spadł mi z serca...

Gość gość
Mojemu dziecku pojawia się pieprzyk na wardze, narazie to mała kropka, ale boję się że przybierze spory ksztalt

Gość gość
Synek mojej siostry ma sześć palców u jednej nóżki. Po prostu nie nosi sandałów.

Gość gość
Cieszcie sie, ze Wasze dzieci maja zdrowe mozgi i serduszka. Reszte sie da naprawic, a jesli nie, no to i tak nic nie zrobicie.

Gość gość
Oczywiście, ze się cieszę

Gość gość
synek mojej cioci nie ma serca to chodzący procesor

Gość gość
Mój bratanek ma białą część włosów (tak nad skronią), były podejrzenia jakiegoś zespołu, którego to jest jeden z objawów (oprócz np. głuchoty), ale jak na razie poza tym wszystko jest OK więc chyba to tylko takie niepowiązane z niczym zaburzenie pigmentacji. A moja córka ma plamkę pigmentacyjną na dole pleców, odziedziczona po tacie.

Gość gość
,,Też się martwię jak to w przyszłości wpłynie na jej samoocenę, czy nie będzie miała trudności w relacjach damsko-meskich itd..." Nie martw sie. Niektorzy nie takie dzieci rodza i one jakos zyja. Gdyby kazdy sie tak przejmowal przyszloscia dziecka... Spojrz na tych, ktorzy swiadomie biora sie za seks bez zabezpieczeń mimo braku mieszkania, wyksztalcenia i calego wachlarza chorob w rodzinie. Zycie to nie ma byc zamartwianie.

Gość gość
00:14 moj syn tez urodzil sie z zawinietym jednyn uchem a drugie mial przyklejone do glowy,tez lekarze kombinowali ale drugi kategorycznie powiedzial ze to przez to ze mial za malo miejsca w brzuchu i naprawi sie. I naprawilo. Mial tez miedzy oczami takie czerwone znamie,teraz ma 10 lat ale np jak denerwuje sie to widac bardzo wyraznie,jak nie denerwuje sie to tez widac ale slabiej.

Gość gość
Aha. Ja pisalam wyzej. Od malego ma kępke siwych wlosow na glowie. A corka urodzila sie z jednym okiem brazowym a drugim niebieskim i dzis ma brazowe ale jedno jasne drugie ciemne.

Gość gość
Czarnobyl.

Gość gość
Mój synek ma na brodzie niewielkie znamię,

Gość gość
Moja córka ma niewielką brązową plamke obok pępka.

Gość gość
Mój syn urodził się ze zrośniętymi palcami. Udało się to zoperować, ale zostały nieładne blizny. Niemniej cieszę się, że można to bylo naprawić, bo mogły się nie wykształcić kośc***alca i byłby problem.

Gość gość
Moj ma pasemko siwych włosów na głowie. Przynajmniej go nie zgubie:D

Gość gość
Chirurdzy plastyczni robią takie cuda, że jak nasze dzieci dorosną i zdecydują się na jakieś operacje, by coś "naprawić", to nie będzie żadnego problemu. Najwazniejsze jest ogólne zdrowie, a takie pieprzyki czy uszka to drobiazg, który można łatwo poddać korekcie.

Gość gość
Mój synek tez wyciągamy vacuum ale na szczęście śladów żadnych nie ma .:( za to ma taki siniaczek na nosku ale myślę że taka już jego uroda.

Gość gość
Aha a jego wadą nabyta jest to ze nie ma połowy jedynki która dopeiro niedawno wyszła. :D jak był malutki uderzył tym ząbkiem i ten odpadł i ten brak rośnierazem z nim na początku panikowalam teraz w ogóle nie zwracam na to uwagi . :)

Gość gość
A ja widziałam maleństwo we wózku, które miało rączki kikuty, bez dłoni, płakać mi się chciało. Byłam z moją 5- letnią córką, która głośno spytała " mamo dlaczego to dziecko nie ma paluszków?" Zamurowało mnie, powiedziałam że jest chore. A mała dalej "a jak wyzdrowieje to urosną paluszki prawda mamo?" Kazałam jej być cicho. Lekko przepraszająco uśmiechnęłam się do kobiety z wózkiem i widziałam w jej oczach łzy. Tak mi wstyd

Gość gość
Moje ma wadę serca. Szeroka bliznę po trzech operacjach na mostku i pod nią dziurę po cewniku, która wyglada jak drugi pępek.

Gość gość
12:23 u nas DOKŁADNIE to samo tylko operacja była jedna. Dziura po cewniku faktycznie brzydsza nawet niż rana po otwarciu klatki piersiowej.

Gość gość
Dwie ostatnie wypowiedzi zabiły wątek.