Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go odzyskać

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Potrzebuje skutecznej rady. Nie chce żeby ktoś mi mówił że nie warto,że mam to olać,no to już milion razy słyszałam. I wiem co czuje i czego chce. Zacznę od tego że byłam 6 lat z chłopakiem raz było lepiej raz gorzej jak to w związkach. Mieliśmy plany na wspólną przyszłość po nowym roku mieliśmy razem mieszkać i to od niego wyszło. Był weekend niby fajnie jak zawsze ale wieczorem się pokłóciłam z nim w sumie to o drobiazg... To była 3 taka sytuacja ( jedna rok temu - mieliśmy tydzień przerwy,kolejna na początku sierpnia ale wtedy nie było żadnej przerwy tylko ciche 3 dni) i teraz ta sytuacja zerwał że mną ☹️3 tyg prosiłam błagałam by przemyślał( wiem źle zrobiłam to wręcz go odepchnęło,wiem że w tym czasie raz był na dyskotece. I bawił się z dziewczynami ale do niczego na pewno nie doszło. Ponoć z nikim się nie spotyka. Twierdzi że mnie kocha że walczy z uczuciem do mnie jak z szatanem ,ale nie chce już ze mną być bo nie ma zamiaru znów się wkurzać ,i woli być sam. Teraz minol miesiąc odkad nie jestem z nim. Cały tydzień nie pisałam do niego ,on też się odzywa. Bardzo go kocham ,zależy mi na nim nie wiem co już mam robić zrobiłabym wszystko żeby z nim być tak mi na nim zależy .. wiem że nie można zmusić nikogo do związku ☹️ ale jeżeli on faktycznie nadal mnie kocha? To czemu mialoby się nie udać. Nie ma ludzi idealnych każdy ma je. Co mogę zrobić by go odzyskać ? Wiem że nie jestem w stanie nikogo pokochać. Mamy po 26 i 27 lat ..a dodam że po tym jak go błagałam itd. to mnie zablokował że nieoge pisać. I powiedział że sam odblokuje jak będzie chciał wiedzieć co u mnie. Wcześniej chciał rozejść się w zgodzie a ja powiedziałam że nie da się jak dwoje ludzi się kocha. I powiedział że jak mu minie miłość to że da mi znać bo go poprosiłam o to. I że liczy się że może to nigdy nie nastąpić wtedy będzie musiał z tym zyc. Błagam pomóżcie mi ☹️☹️☹️

Gość gość
Po pierwsze, zachowujecie się jak nastolatkowie, a po drugie daj sobie spokoj- facet Cie zablokowal, co było chamskie. Miej swoj honor. jesli facet nie chce kobiety, to choc bys robila wszystko, nie odzyskasz go. Narzucajac mu się, nasilisz tylko jego niechęc. Odpuśc. Jak sie kiedys odezwie, to nie padaj mu w ramiona, tylko na chlodno z nim porozmawiaj. Nie pozwalaj, aby mial przeswiadczenie, ze tylko on dyktuje warunki Waszej relacji...