Gość Shrizaal Napisano Wrzesień 21, 2018 Cześć! Mam pewien problem, a mianowicie od kilku dni tak z niczego pojawiła mi sie dziwna kulka w gardle i to jest flegma. Stoi mi w jednym miejscu i podchodzi do gory, a ja musze przełykać ślinę co jakieś 5/10 sekund, bo nawet jak próbuje ja odchrzakiwac to to nic nie daje, czasami tylko wyleci mi trochę flegmy do umywalki ale nadal mam cos w tym gardle. Zażywałam ACC, flegamine, piłam herbatę z miodem i z cytryna oraz piłam i pije dużo płynów, żeby ją trochę rozrzadzic i nic! Zero efektów... nic mi nie pomaga. Dodam, że pierwszy raz w życiu mam cos takiego i to sie pojawiło tak nagle kilka dni temu, gdy położyłam sie spac. Strasznie to utrudnia zycie... czy miał ktoś z was cos takiego? Moze wiecie jak temu zaradzić. Czytałam bardzo dużo o tym w internecie i nikt nie miał takiego czegoś jak ja, ponieważ ja nie jestem ani nie byłam przeziębiona i tak samo w ostatnim czasie nie miałam ani teraz tez nie mam kataru... pomocy, nie wiem skad to sie wzięło u mnie w gardle?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach