Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćhomosuperior

ogolnie to najlepeij poznac czy babka jest ruhliwa po jej mezu czy chlopaku

Polecane posty

Gość gośćhomosuperior

poznalem ostatnio taka starsza ode mnie o 5 lat taka 30tka i jej meza tez widzialem. typek taki zmeczony zyciem, wygladal na 35-40 lat ale siwe wlosy jeszcze dlugo nie obcinane ale nie ze jakis fryz tylko taka szopa do gory jakby go prad p*****lnal xd watla budowa ciala delikatne kobiece dlonie, tanie ciuchy koszulka z takiej cienkiej szmatki, rysy twarzy jakby ciagle sie smucil ogolnie taki typ co sie go nie darzy szacunkiem na pierwszy rzut oka z gadki tez jakis taki wycofany xd a ona wrecz przeciwnie no na pierwszy rzut oka widac kto tu nosi spodnie wygadana, glosna, przeklina jak mowi, nazwisko swoje zostawila teraz ma dwu-czlonowe , ciekaw jestem czy on nie przyjal po niej bo jego nazwiska nie znam ale beka by byla xd no taki cuck typowy ona tak skakala taka *****iwa wyginala sie jakby mnie kusila cialem a on stal sie nie odzywal tylko sie patrzyl cuck jak chuj chyba malo inteligentny bo jak ze mna gadal pozniej bez niej to prawie d**e lizal jakby nie wiem czy sie nie skumal ze ona mnie kusila czy udawal ze deszcz pada jeszcze ona pracuje na wysokim stanowisku 300 km od domu i wraca tylko na weekendy beka w chj

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować