Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dalej z moim życiem..

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata. Jestem w związku od 5 lat. Pracowałam na dwa etaty. Aktualnie pracuje tylko na 1/2 w firmie gdzie pracuje mój facet. Czuje że stanęłam w miejscu. Budzę się rano i niewiem co mam ze sobą zrobić. Nie mam swoich zajęć, żadnych obowiązków. Czuje się nikomu niepotrzebna. Każdy ma swoje zajęcia, swoje życie a ja nie mam nic. Nie mam nic swojego, nawet swoich zajęć. Chciałabym coś osiągnąć, może zrobić jakiś kurs ale nie mam kompletnie na siebie pomysłu. Pracy szukam ale nie jest to łatwe, praktycznie wszystkie ogłoszenia to praca dla facetów. Nienawidzę siebie i swojego życia. Czuje się nikim, nic nie znaczącą istota która nikt się nie przejmuje. Nawet nie mam koleżanek do których mogłabym się odezwać czy pójść na kawę. Jest mi głupio przed facetem i przed samą sobą. Jestem zwykłym nieudacznikiem. Głupio mi kiedy ktoś się pyta co mam w planach a ja mówię że nic... Bo naprawdę nie mam co że sobą zrobić w ciągu dnia. Czuje że życie mi ucieka... Pomocy

Gość gość
Takie życie

Gość gość
Bo taka jest wola boża! I nie zmienisz tego.

Gość gość
Wyjdź za mąż.

Gość gość
Nie masz żadnych zainteresowań? Niczego nie potrafisz zrobić na kompie, żeby sobie coś dorobić zdalnie? Jakieś zlecenie wziąć? Lepiej absolutnie nic nie robić i narzekać?