Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ze mnie coś będzie???

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata , nie ucze się nie pracuje. boje się iść do pracy, na serio. nie wiem co mam robić. nie mam znajomych, cale dnie siedze w domu. utrzymują mnie rodzice. ale życie jak to zmienić ...

Gość gość
nie martw się mam to samo tak jak już nadmieniłem .Też nie pracuje też nie mam swoich pieniędzy ,nie mam rodziny znaczy że już mam żonę i dzieci .Też nie mieszkam sam tylko u matki ;/ też nie mam swoich pieniędzy tylko matka mnie daje na jedzenie ubranie .Tak wiem jak to jest siedzi się nie ma co się ze sobą zrobić ,nie wiesz jaka będzie przyszłość co ciebie czeka ;/ ja nie wiem kim będę co będzie ze mną czy będę miał co jeść jak matka umrze ;/ serio rozumiem młodych co nie mają pracy i myślą co ich czeka ? bo to jest jak przepaść ja mam to samo nie wiem nawet czy kiedyś będę miał swoją rodzinę ;/ na razie żyje jak dzieciak jakiś na garnuszku u mamusi ....

Gość gość
to mamy przesrane

Gość gość
a czemu boisz się iść do pracy ? ja też nie chcę boisz się że sobie nie poradzisz ? ja mam to samo tyle że nie chciałbym robić fizycznie bo nie mam do tego siły ani zdrowia ;./.NO i rodzice sie z tobą kłócą bo u mnie to mnie mówią o tym ciągle że nic nie robię ,że nie myślę o tym co będzie ze mną jak matka umrze i że co wtedy zrobię ? bo jak się żyje na garnuszku u rodziców to tak póki oni żyją i pracują i mają pensję a potem emeryturę .No ale co jak matka umrze to co będziemy jedli piach albo kamienie ? trzeba coś zrobić ja wiem że się człowiek boi nowego ;/ ja też nie chce do roboty iść bo ciągle tylko siedzieć po 8-12 godz w robocie i tylko widzieć zakład pracy i rano wstawać i do roboty .No ale co będzie jak będzie się miało 50 lat i matka umrze ojciec także ? to co kto urtrzyma dom jak się nie pracuje i co komornik wszystko zabierze? Tak się nie da ja też tak myślę o tym że przegrałem życie i je przefiutałem tyle dobrze że alkoholu nie pijam i nie pale papierosów ;/ ale i tak żal bo inni już mają rodzinę swoją a tutaj tak przefiutać życie swoje .To jest niedobrze ludzie trzeba coś robić ja tam też muszę w końcu się obudzić bo potem będzie się płakać i co potem być bezdomnym chodzić i żebrać prosić ludzi o grosz /

Gość gość
boje się że sobie nie poradze. Rodzice mówią że muszę iść do pracy. Chce iśc ale się boje co jest dziwne jak można się bać pracy. jestem chyba chora.. ale muszę próbować wszyscy już moim wieku pracują a ja siedzę na garnuszku u rodziców masakra

Gość gość
no to klops

Gość gość
Nie da się tak nic nie robić ja wiem to jest łatwiej jak się siedzi w domu ale co tam w domu masz do roboty ? ja to co mogę mieć słuchanie muzyki ,oglądanie filmów ,trochę posiedzieć na forach i popisać z kimś o bzdetach ale jednak praca jest ważna .nie da się nic nie robić ,każdy się boi jak idzie do nowej pracy tak samo jak dziecko się boi iść do szkoły .To jest normalne bo się idzie do nowych ludzi nie zna się tam nikogo ,nie wiemy jak kto na nas zareaguje .Tak samo dzieci też mogą nie chcieć iść do szkoły bo to strach przed nowym . Jak się czegoś nie zna .JA też tak mam i to znam uczucie bo nie wiadomo czy jak pójdzie się do pracy to się wszystko zrobi dobrze ale trzeba jednak pracować ;/ dla mnie też głupio że nic nie robi się ze swoim życiem .

Gość gość
Chcesz pracować. Spróbuj swoich sił np. na forum pozycjonowanie i optymalizacja. Możesz pisać proste teksty. Wystaw ogłoszenie i poczekaj na pierwsze zlecenia. Poza tym useme, textbookers, możesz pracować w domu. Nie żartuje. Ja w taki sposób dorabiam, ale może tak pracować w pełnym wymiarze godzin, ile chcesz.

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
muszę się wziąć do życia. ale strach przed pracą jest straszny,

Gość gość
a wiesz co chcesz robić jaki zawód wykonywać ? może iść do takiej pracy jakie masz zainteresowania co lubisz robić ? może tak łatwiej będzie bo może iść tam gdzie byś sobie pracowała ? masz jakieś hobby co lubisz robić ? nawet w domu jakie prace lubisz wykonywać i spróbować iść do takiej pracy która by ciebie zainteresowała ? przykład lubi ktoś gotować albo przyrządzać potrawy i gotować coś w kuchni to może iść na kucharza albo na kelnera .Jak lubisz pracować przy kwiatach można iść na kwiaciarkę .To dużo masz do wyboru zależy w czym się możesz odnaleźć lepsze to niż siedzenie w domu .Ja mam to samo też nie ma dla mnie roboty jak przeglądam oferty pracy to aby narzekam bo się do tego nie nadaje bo nie mam do tego doświadczenia ,bo nawet nie wiem o co chodzi i bym tam sobie nie poradził i nie odnalazł się tam .Tak można narzekać latami i miesiącami całymi . Ja mam to samo bo bym nie poszedł na pakowacza ,bo nie chcę być magazynierem bo nie nadaje się iść na sortowacza owoców albo na doradcę klienta i zawsze tak wynajduje sobie że a to tego nie umiem a to nie znam się na tamtym i tak siedzę .ALE ktoś mnie już tak sam powiedział że idź tam gdzie byś się odnalazł .Do pracy iść takiej gdzie się ma zainteresowania ,jak się coś lubi robić . lubisz szyć idź na krawcową ,albo lubisz zwierzęta można iść pracować w sklepie zoologicznym czy w schronisku .To zależy od ciebie ja też mam strach a lekarz nie ma strachu jak pierwszy raz operuje pacjenta ? a sędzia jak prowadzi swoją pierwszą sprawę karną i musi wydać wyrok na przestępcy i go osądzić ? każdy ma stres czy nauczyciel czy policjant jak idzie na pierwszą akcję albo piewszy raz idzie prowadzić lekcje z uczniami to jest na pewno stres jak się wypadnie .