Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy oczekuja ode mnie ze bede uslugiwac tesciowej

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegos czasu stan zdrowia jej sie pogorszyl. Wczesniej chodzila i cokolwiek byla w stanie wokol siebie zrobic. Na ten moment jest osoba lezaca przy ktorej trzeba robic wszystko, zmieniac pampersy, karmic itd. Mam male dziecko, fakt jest w zlobku, a ja na urlop ide prawie na miesiac a rodzina z jej strony oczekuje ode mnie ze sie nia zajme. Nawet maz probuje mnie na to delikatnie mowiac namowic. Nie mam na to najmniejszej ochoty. Czy naprawde nie moge odetchnac majac wolne? Czy to powod zeby mnie obarczac bo trafila sie okazja?

Gość gość
daj sobie spokoj. Asertywna musisz byc. nie i koniec

Gość gość
Urlop to czas dla ciebie. Tesciowa to nie twoja matka tez bym sie nie chciala zajmowac. Ma dzieci niech kolo niej lataja

Gość gość
Jak to sie mowi kazdy chce miec problem z glowy. A na kogo zrzucic odpowiedzialnosc jak nie na synowa. Skoro ma wolne to swietnie. A maz jesli taki madry to niech sie sam zajmuje matka

Gość gość
Niech rodzina się złoży i wynajmie opiekunkę!!!

Gość gość
Wedlug tych egoistow opiekunka to zbedny wydatek i nie ma to jak rodzina. Lepiej sie zajmie itp. Naprawde nie pluje jadem na tesciowa ale nie na reke mi opieka