Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś naprawdę doświadczył miłości czy miłość mi kobietą a mężczyzną istnieje

Polecane posty

Gość gość

istnienie czym jest tylko seks

Gość gość
Oczywiście, że istnieje. Tyle, że towarzyszy jej seks. Miłość bez seksu to miłość niespełniona.

Gość gość
Mam już swoje lata i doświadczeń sporo. Nie istnieje. Istnieją za to układy mniej lub bardziej udane oraz uzależnienia od partnera, wszelkiej maści. Miłość szczera, bezinteresowna występuje tylko na linii rodzic-dziecko.

Gość gość
Miłość to okazywane dobro, zainteresowanie, bycie, pomoc. Miłość to też sex ale ludzie traktujący go jako sport nigdy nie przekonają się.

Gość gość
Właśnie nie prawda jak jest wysportowany wysportowana obrotna :) energiczna z energią, nie ślamazara powolna bez życia :p

Gość gość
Najlepiej aby robiła szpagat.

Gość gość
14:17 A niby dlaczego? Można uprawiać seks dla przyjemności ( bo co to za seks dla sportu, nie ma takiej konkurencji) z 10 kobietami, żadnej nie kochając, a później zakochać się w jedenastej i z nią też uprawiać seks, a potem ożenić się i żyć długo i szczęśliwie, kopulujac jak króliki. Nie widzę problemu, znam wiele takich przypadków.

Gość gość
Znam przypadki prawdziwej miłości, aż chce się przebywać z tymi ludźmi :) Kilkadziesiąt lat razem a zachowują się przy sobie jakby właśnie się zakochali. W każdym ich słowie i geście widać jak się o siebie troszczą i jak lubią swoje towarzystwo.

Gość gość
To tylko pozazdrościć, bo to rzadki przypadek 14-29

Gość gość
W moim otoczeniu nie tak rzadki jak może się wydawać, ci ludzie po prostu nie ulegli dzisiejszej modzie, mianowicie wmawianiu ze związki trwałe i miłość do grobu nie istnieją. Odznaczają się też dojrzałością z którą są obecnie problemy, ale znam też mlode pary które nie bawią się w związki tylko traktują ****ardzo poważnie i odpowiedzialnie. Miłość to coś znacznie wyzszego niż sam seks, miłość to decyzja. Może nie być juz seksu a miłość może być nadal.

Gość gość
Doświadczyłam i doświadczam nadal. Nie wyobrażam sobie, żebym miała iść do łóżka z innego powodu niż miłość do osoby z którą sie kocham.

Gość gość
15:05 To masz marną wyobraźnię, ale dla kobiet to typowa w tych sprawach.

Gość gość
16:20 dobrze, że Ty masz świetną.

Gość gość
16:36 Seksu dla przyjemności, z osobą której nie kocham nie muszę sobie wyobrażać, uprawiałem go kiedyś nie raz. Zresztą ktoś naliczył ponad 200 powodów dla których kobiety uprawiają seks. Więc inne są chyba bardziej kreatywne pod tym względem.

Gość gość
16:42. Jeżeli nie masz przy sobie ukochanej osoby to sobie uprawiam seks z kim chcesz. Ja nie widzę jakiego powodu.

Gość gość
Mnie obrzydza przytulanie do potu i innych wydzielin obcej osoby, do której nic nie czuję.

Gość gość
"Zresztą ktoś naliczył ponad 200 powodów dla których kobiety uprawiają seks. Więc inne są chyba bardziej kreatywne pod tym względem." X Jakże kreatywne są prostytutki. Ja uprawiam seks bo lubię i sprawia mi to wielką przyjemność, ale robię to tylko z osobą która kocham.

Gość gość
17:05 No, akurat wtedy, sporo lat temu nie miałem. I nie widziałem powodu, aby czekać z seksem. A może ty mi wskazesz taki powod?

Gość gość
17:41 Prostytutki mają tylko jeden powód, dla którego uprawiają seks. Natomiast inne kobiety mają tych powodów ponad dwieście.

Gość gość
"Natomiast inne kobiety mają tych powodów ponad dwieście." X Dawaj - wyliczaj

Gość gość
Nie istnieje. Istnieją za to układy mniej lub bardziej udane oraz uzależnienia od partnera, wszelkiej maści. kupiłam i czytałam ksiązke dlaczego kobiety....237 powodów ale nawet nie zostały one wymienione. po prostu kobiety je nazwały 237 róznymi określeniami nawet takimi jak -żeby mieć lepsze umiejetnosci techniczne, byc w tym lepiej obeznana - żeby mnie zabrał na wycieczkę po dżungli i powiedział o faunie i florze tam -żeby zjednoczyć się w imię boga, poczuć transcendentalną moc, bal bla ba -bo żal kolegi , który ciągle jest prawiczkiem Książka słaba. nawet nie wymien ili z nazwy tych powodów, tylko wybrali kilkanaście i opisali. mimo 17 nieseksualnych powodów uprawiania seksu, mimo 237 powodów uprawiania przez kobiety seksu ja go nie uprawiam i nie chce. dziewicą nie jestem, bo... Polacy lubią gwałcić. czują się wtedy bogami na ziemi, dowartościowani, dominujący,. a tymczasem nikt ich nigdy nie kochał, a samo posuwanie jest żenujące i równie dobrze mogliby sztuczną lalę dymać.

Gość gość
19:40 Piszesz " nie zostały wymienione, po prostu kobiety nazwały je 237 określeniami". "Je" to znaczy co ?

Gość gość
19:40 totalny bełkot

Gość gość
Polacy lubią gwałcić X Szczegolnie ciapaci Polacy wierzacy w islam oraz pochodzacy z krajow muzulmanskich

Gość gośćh
20:27 To może jakieś szczegóły. Ile było gwałtów popełnionych przez tych Polaków pochodzących z krajów muzułmańskich? Powiedzmy w ostatnim roku.