Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam duzy problem pasierb mnie bardzo ponizyl

Polecane posty

Gość gość

Byla impreza u nas na ogrodze w pewym momencie maz otrzymal tel. ze musi natychmiast zglosic sie w szpitalu jest lekarzem ,pojechal po pol godziny zdzwonil ze zostaje na dluzej. Goscie powoli sie porozchodzili ja z pasierbem poprzatalam, I jak zwykle udalam sie do syialni wzielam sobie butelke wody bo troche wypilam wczesniej alkoholu. Dosyc szybko zasnelam,, przez sen czuje ze ktos moje nogi dotyka jak otworzylam oczy to juz zapozno bylo bo na mnie lezal moj pasierb a jego kulas juz w mojej ciipce byl zaczelam sie bronic ale bylam bardzo slaba i pijana ze nie mialam szans obronic sie przed 25letnim facetem, Rzal mnie bez szacunku dla kobiety,poza tym poczulam ze ma wiekszego od ojca swojego.Tak obracal mnie jak podusze , a gdy juz wbil sie w pupe to juz bylam calkowicie bezradna,Nigdy bym nie przypuszczala ze z niego taki ogier twardy. Jego ojciec tez jest wspanialy ale nie az taki. Nie wiem co bedzie lepsze czy powiedziec jego ojcu co synek ze mna zrobil czy nic nie mowic, ale jak nic nie powiem to moge sie spodziewac powtorki, poprostu mam problem

Gość gość
Czekamy na ciąg dalszy tej pięknej opowieści.

Gość gość
zwykła sucz. synio bardziej się na tobie poznał a jego stary nie wiadomo gdzie ma oczy

Gość gość
Nic nie mów. To wszystko zostanie w rodzinie. Czuj się spełniona i atrakcyjna. Przygotuj się na powtórkę. Ja bym też tak chciała!

Gość gość
Coraz słabsze te prowokacje.

Gość gość
Może się podzielcie. Mąż w dni parzyste, a pasierb w nieparzyste?Wszyscy będą zadowoleni.

Gość gość
Zazdroszcze Ci tego ukladu ja tez ma pasierba ale dopiero 10lat skonczyl, a ty nie zal sie jego ojcu tylko podzekuj chlopakowi zeby poczul sie silniejszy i pochwal go, a ja bym mu powiedziala ze bym go chetnie czesciej widziala jak nie bedzie nikogo w domu tylko my obydwoje