Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam po drugiej stronie

Wiem co jest po śmierci i nie boje się umierać

Polecane posty

a reszta trzęsie portkami

Gość gość w leginsach
Powiedz co tam jest, to może też przestaniemy trząść portkami. ;)

Gość gość
Niewierny Tomasz nie uwierzył, jesteś mądrzejszy od niego?

Gość gość
Nie wiem czy mądrzejszy, ale mam większą wiarę. ;)

Gość gość
To ufaj:) i mierz siły na zamiary;) każdemu wg wiary i czynów będzie dano, komu Raj i szczęście a komu Piekło i wieczne cierpienie. Tu dokonujemy wyborów, tam płacimy za nie bądź otrzymujemy nagrodę. Czy wierzymy w to czy nie.

gość w leginsach dziś Powiedz co tam jest, to może też przestaniemy trząść portkami. oczko.gif > po co mają wszyscy wiedzieć, niech trzęsą portkami, tak ciekawiej

Gość gość
A zresztą, skoro Ty się nie boisz, to ja też przestanę. ;)

Gość gość
Bac sie ze skonczy sie to c*****e zycie? :D bez jaj...

Gość katolicy to debile
koniec to początek, jak ktoś kuma

Gość gość
Tego nikt nie wie,chyba,że ktoś kto powrócił stamtąd.Namiastką taka może być ten kto przeżył śmierć kliniczną z reguły ci ludzie już się nie boja tak śmierci.zapewne po śmierci nic nie ma,tak jakby ciebie z prądu wyłączyli,smutne to ale prawdziwe.Wstajesz zawsze rano i zaczynasz kolejny dzień jak w Dniu świstaka i tak bez końca aż tu nagle kolejny dzień juz nie nastaje.

Gość gość
19.25 Ciasnota umysłowa nie jest wstanie pomieścić mądrości. Seneka od siebie dodam - i doświadczeń innych

Gość powrót do raju
gość dziś po śmierci jest cudownie, ale tylko dla dobrych ludzi, byłem i widziałem, nie moge się doczekać powrotu, istny raj w każdym wymiarze, a dla ciekawostki powiem wam że jestemy wszyscy obecnie w czyśću tu na ziemi

Gość gość
Pierd...,że tak powiem,tak samo sobie tłumaczą ci terroryści co podkładają bomby,jak również ci co się tak dużo modlą,moze ja też w obliczu śmierci zacznę z bojaźni ale teraz na dzień dzisiejszy po śmierci nie ma nas,wyparowujemy w nicość,za dużo nas jest byśmy gdzieś tam egzystowali dalej...

Gość gość
Ja wierzę w wędrówkę dusz, ciało i czas się zmienia, a dusza jest ta sama, stąd czasem deja vu, czasem nie do końca pamięć poprzedniego wcielenia zostanie wymazana z duszy i ona to zabiera ze sobą w nowe ciało. Skąd np. dziewczyna potrafiła powiedzieć jak została zamordowana, przez kogo i gdzie leży jej ciało? Było kiedyś dosyć głośne, może w necie będzie ślad... ktoś uwierzył, pojechał i znalazł to miejsce i były tam kości dziewczyny. Swego czasu wiele o tym czytałem i jest to bardzo możliwe. Śmierci się nie boję, jest częścią życia

Gość gość
To tych błądzących dusz byłoby pierdylion,ja tam w to nie wierzę.

Gość gość
gość dziś No i co? - skoro w takim stanie możesz "podróżować" w próżni kosmicznej, zapewne jakimiś tunelami, możesz pojawiać się w dowolnym miejscu we wszechświecie, na innych planetach, wszędzie gdzie tylko zapragniesz, tak jaj Bóg o ile zostaniesz jego częścią. Bijąca i Ruhanna tego nie zaznają, ponieważ przeszły na drugą stronę kosmicznej mocy.

Gość gość
Neil Silneramię, w końcu będzie mógł naprawdę odwiedzić upragniony księżyc :D Tylko co powie: "to żaden krok dla ludzkości, ale przynajmniej Byłem Tu w końcu..."? :P

Gość gość
gość dziś Pierd...,że tak powiem,tak samo sobie tłumaczą ci terroryści co podkładają bomby, x Z tym, że oni nie zaznają ogromu wszechrzeczy. Aczkolwiek nie wyobrażam sobie "piekła". Może to będzie skazanie na wieczną samotność w poszukiwaniu "bratniej duszy", której nigdy się nie znajdzie. Energiczna egzystancja na skraju szaleństwa i przeszywająca pustka, ból metafizyczny i cierpienie. Niezrozumienie i obłąkanie oraz bardzo nieprzyjemne towarzystwo ZŁEGO.

Gość gość
ZAPOMNIJ!!! stamtąd się nie wraca 🖐️:D