Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była faceta rozwala mi zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Przechodziłam kryzys w związku, mój facet często w nerwach krzyczal że chyba powinniśmy się rozstać. Podczas ostatniej sprzeczki bardzo przesadził, nie będę opisywać wszystkiego dokładnie, ale zachował się jak ostatni buc. Zabralam od niego rzeczy i powiedzialam, ze ok chcesz to sobie pójdę. Chcialam dac mu czas na przemyślenie tego co robi. I w tym momencie dzień po zjawiła się jego była partnerka, dowiedziala się ze 'zerwalismy, z którą nie miał kontaktu 5lat. Czytałam wiadomości jak to płakała gdy go zobaczyła, jak wciąż go kocha i zawsze kochala i chce z nim być. Bez pardonu wwalila się nam w związek, mówiąc mu jaka to ja byłam zła, a ona będzie dla niego cudowna. Jak to on jest jej ideałem. Nieszala mu w głowie, zaczęła wysyłać mu nagie zdjęcia. Szlag mnie trafia, bo widzę że on się przy tym dobrze bawi. Śmiał się z niej z tego co ona wyprawia do mnie, mówił że robił mi nią na złość. Czy taki facet jest warty walki o niego? Jaka kobieta aż tak się nie szanuje by po tylu latach rozwalac komuś związek?

Gość gość
Ale szma***a pewnie nie mogła sobie życia ułożyć to celowo na tego pazury nastawila. Nienawidze takich szm*t.

Gość gość
To nie byla faceta rozwala tobie zwiazek. Wasz zwiazek - wedle twojego opisu - nie ma szans na przetrwanie i predzej czy pozniej sie skonczy. Szukanie winy u innych nic w tym nie zmieni.

Gość gość
Jeżeli kocha ciebie, to żadna go od ciebie tirem nie oderwie, jeśli nie kocha to próżny twój trud. Gdy pozna inną, bardziej chętna, czy zdesperowana bardziej, czy ładniejszą, czy bardziej interesująca, czy inteligentniejszą to odejdzie do niej. Dzisiaj śmieje się z ex, jutro z ciebie z kolejną, lepsza od ciebie a o taką raczej nie trudno sądząc po twojej wypowiedzi:/.

Gość gość
A ja uważam, ze i ona i on pasują do siebie i najlepiej jak znajdziesz sobie innego. Co to za tłumaczenie, że jak kocha to tirem nikt nie oderwie. Poklociliscie się, a ta wysylala mu swoje nagie fotki, przecież to patologia jakaś, a jak ten twój na to poleciał to taki sam jak ona. Znajdź sobie normalnego faceta, z klasą, a nie takiego co na kawałek golej d**y leci. Co do jednego się zgodzę, najpierw śmiał się z niej do ciebie później z Ciebie do innej. Facet się dobrze wami bawi. Zostaw tego pacana.

Gość gość
Po co ci favet tak niedojrzały, ze przy każdej klotni chce sie rozstać? Ja bym to spakowała i tamtej pod drzwi wysłała, niech się sama meczy z tak zaburzonym dzieciakiem bo to mezczyzna nie jest!!

Gość gość
Do autorki - to ty masz faceta a ona nie, stara baba myśli ze jest z******ta