Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ona1995

pomocy :D

Polecane posty

Gość Ona1995

Cześć dziewczyny ! Potrzebuję pomocy bo sama już wariuję. 7 miesięcy temu poznałam faceta na jednym z portali randkowych, pisaliśmy codziennie, planowaliśmy spotkanie ale dzień przed odwołał je.. Przyznał się, że kogoś poznał i chce być wobec mnie w porządku dlatego nie możemy dalej utrzymywać kontaktu. Było mi trochę przykro, no ale na tym świat się nie kończy . 2 miesiące później dostałam wiadomość że nie mogę wyjść mu głowy, że z tamtą dziewczyną się pomylił i jeżeli dam mu szansę to on chciałby odnowić kontakt. Zgodziłam się pisaliśmy, rozmawialiśmy przez telefon, doszło do spotkania przyjechał do mnie, spędziliśmy bardzo fajnie czas. Tydzień później ja pojechałam do niego, spędziliśmy razem weekend, oglądaliśmy filmy, on się przytulał ale nie nalegał na nic więcej . Było jeszcze kilka spotkań wszystko układało się bardzo dobrze ale ostatnio jego stosunek do mnie się ochłodził, mniej pisze nie rozmawiamy.. Powiedziałam mu o swoich wątpliwościach oraz o tym że jak coś się zmieniło i nie chce się dalej spotykać to okej i ja to zrozumiem, nic na siłę zresztą od początku mieliśmy być wobec siebie szczerzy. On stwierdził, że ma dużo pracy i po prostu ma mniej czasu ale jest wszystko dobrze i nic się nie zmieniło. Dziewczyny sama nie wiem co myśleć, mam złe doświdczenia i jakoś nachodzą mnie myśli żeby to skończyć zanim się zaangażuje ale właśnie nie wiem czy to ja nie wyolbrzymiam..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować