Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny okres. Pomocy bo juz w panike wpadam

Polecane posty

Gość gość

Dostalam okres, tyle ze od 3 dni sa to tylko sporadyczne slady krwi! Gdzie juz od drugiego dnia powinno ze mnie leciec jak z kranu. Ogolnie biore tabletki na obnizenie prolaktyny i zasuszenie pokarmu. Wczesniej mialam okresy co 3 mce, odkad mam te tabletki mam juz trzeci okres z rzedu normalnie co miesiac. Dwa poprzednie zaczynaly sie plamieniem ale juz drugiego dnia byla normalna miesiaczka. A teraz tak skapo. Czytalam ze takie cos zdarza sie gdy jest sie w ciazy. Stosuje prezerwatywy. Mam 5latke i 18mczne dziecko i nie planuje wiecej. Jestem po dwoch cc. Czy ktos mial podobnie?

Gość gość
Nie. Nie miałam podobnie i kafeteria to nie lekarz wiec lepiej zapisz się na wizytę bo każdy organizm jest inny wiec ktoś może cię niechcący wprowadzić w błąd

Gość gość
Bzykajmy się i rozmnażajmy :)

Gość gość
Chyba jesteś w ciąży, gratulacje :)

Gość gość
Do lekarza sie zapisze oczywiscie. Jutrotez kupie test. Jestem po prostu w szoku. Zawsze mialam okresy dosc mocne trwajace 7 dni. A teraz mija 3 dzien i dzis juz prawie nic nie ma, wczesniejsze dni tylko troche.

Gość gość
Przy zaburzeniach hormonalnych tak miałam. Nie wszystko to ciąża :O

Gość gość
Widzisz autorko. Jedna osoba pisze ze to ciaza inna ze zaburzenia hormonalne i każda z nich ma racje bo to może być wszytko.

Gość gość
No chyba ze zaburzenia pojawily sie teraz. Mialam 3 mce temu wszystkie hormony zbadame i tylko prolaktyna byla ponad norme. I po tych tabletkach zaczelam miesiaczkowac co miesiac i zasuszyly pokarm.