Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka pozwoliła mi zobaczyć

Polecane posty

Gość gość

jej rzęsy, bo wspomniałem że ciekawe czy już ich używa, bo coś zamówiła takiego. Powiedziałem, że niee, bo się zakocham. A ona, no zobacz. Popatrzyłem z 3 sekundy, po czym odwróciłem się i powiedziałem, że fajne. I od tej pory zacząłem o niej myśleć wieczorami też i dziś jej o tym powiedziałem, że od tego jak spojrzałem jej w oczy to o tym myślę. Ona powiedziała że to dobrze. rozmawia normalnie. Czy mnie lubi? Chłopaka to ona ma.

Gość gość
jak ci rzęsy pokazała to musi być, że lubi :)

Gość gość
Dzięki, a to, że "to dobrze," że o niej myślę od 3 dni?

Gość gość
Mi dużo facetow mowi, ze mam ładne oczy. Z grzeczności podziekuję, ale nie zastanawiam się czy jakiś mężczyzna śni o nich, czy moje podziękowanie działa na niego w sposób jakiś zachęcający. A wlaśnie często słyszę, ze mam ładne oczy. Ale nie mnie oceniać. W każdym razie dla mnie liczy się tylko, ze podobają się one jednemu mężczyźnie.

Gość gość
dokładniej to powiedziałem, że od wtedy jak spojrzałem wtedy Ci w oczy to o tym myślę

Gość gość
Myślę, że Cię lubi, a to, że powiedziała " to dobrze " to może na zasadzie, ze miło Jej sie zrobilo. I odebrała to jako komplement. Może ot tak.

Gość gość
Może powiedz Jej prosto w oczy zwrotkę pewnego wiersza Konstantego Ildenfonsa Gałczyńskiego :Twe oczy jak piękne świece, a w sercu źródło płomienia, więc ja chciałbym Twoje serce ocalić od zapomnienia. Może bardziej Jej to utkwi w pamięci i będzie się miło kojarzyć z Tobą.