Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras z pan dorabia sobie sprzatajac mieszkania

Polecane posty

Gość gość

Trafila mi sie taka dodatkowa fucha na weekendy , sprzatanie w domu.Ile bierzecie za sprzatanie, takie nromalne porzadki.

Gość gość
Ja swojej pani płacę za sprzątanie mieszkania 55 metrów od 100-150 zł (zależy czy dużo prasowania)

Gość kardulaki
Bierz za sprzątanie stawkę, a nie na godzinę,a za okna ,szafki w środku i dodatkowe rzeczy dodatkowo płatne.

Gość gość
Tu jakas pisala ze swojej Pani płaci 250 za 7,8 godzin w soboty

Gość gość
Ja za dom 180 metrów biorę 150, czas 5h.

Gość gość
20:00 chyba sciemniala bo tyle samo płace za granica tyle ze w obcej walucie sprzątaczce

Gość gość
Wczoraj zarobilam 80zł za umycie okien 7 sztuk w biurze znajomej i zaproponowala mi ze moge do niej przycodzic i ograniac w domu i na ogrodzie.Dzis zarobilam 100zł za zagrabienie lisci w ogrodzie i umycie lazienki.Czas ok 3,5 h.+ 15 minut przerwy na kawe.I spytala sie czy nie chcialabym przychodzic raz na tydzien sobota badz piatek i ogranac w domu. zgodzilam sie.

Gość gość
A kto ustalil ta stawke 80 i 100?

Gość gość
to jest znajoma bardzo mi pomogla ona mi ja jej.I nie bede od niej zdzierac kasy. To tak wyglada.A nie rozmawialismy na temat stawki sama mi tyle dala.

Gość gość
96m2 , 150pln, Wawa. Pracy na ok.6h. Ja stawka godzinowa to panie chca 25pln/h.

Gość gość
Ja pierdziele za 80-150zł to bym nawet nie wyszła z domu żeby u kogoś sprzątać.

Gość gość
a gdzie ja zarobie tyle.Za 8 h pracy zarobilam 180zł przez 2 dni.

Gość gość
Tak się burzycie, a wiele osób ma najniższą i serio te kilka stowek miesięcznie czasem ratuje im życie. Ja mam taką honorową koleżankę, nie pożyczy od Ciebie pieniędzy za nic w świecie, chce zapracować uczciwie i jak ma słabszy miesiąc to pyta czy czegoś dla niej nie mam. Już dłuższy czas dodatkowo sprząta u ludzi plus U mnie myje okna co miesiąc,dwa. 80zł płace za 3 duże okna plus balkonowe. Z kawą zajmuje jej to Max godzinę. Ostatnio też była u babeczki na generalnym sprzątaniu, dostała 1000zł za 2 dni ale roboty miała masę tam. Ale ogólnie właśnie jakieś drobne prace ma dorywcze za 100 zł.

Gość gość
Moja mama chodzi czasem tak dorabiać. Za samo sprzątanie bierze 150zl za 4-5 h, jak jest pranie lub prasowanie to 250 za 7-8h.

Gość gość
80zł płace za 3 duże okna plus balkonowe. Z kawą zajmuje jej to Max godzinę. x nie wiem, skad te osobne stawki za okno. Kiedys okna byly skrecane ,drewniane, z kratkami wewnatzr, pokoje wysokie i faktycznie bylo co robic. Przy nowych oknach robota zadna, nie wieksza, niz przy podlodze 8o zl za godzinę? Jesli tyle kosztuja prace domowe , to malo ktorej kobiecie oplaca sie isc na etat.Prawie kazda z nas, nawet na etacie pzrez 4-5 godzin cos robi w domu- posilki, zakupy , pranie, prasowanie, porzadki, lekcje z dzicmi, w soboty i niedziele 30 dni x 5 godzin x 80 zl =12 tys :)

Gość gość
gość wczoraj dlatego ja zarejestrowalam firme sprzatajaca i tyle mniej wiecej zarabiam :) spotykam sie z duza agresja slowna od znajomych , oczywiscie nikt mi nic nie powie w twarz ale pokatnie slysze , docieraja do mnie rozne rzeczy ( ze jestem sprzataczka , ze gowna szoruje , ze nic sie w zyciu nie rozwijam , ze mam zero ambicji ) tylko przychodza wakacje , ferie czy nawet glupie weekendy i to ja lece na np lazurowe wybrzeze ( nie polecam Cannes, dziura , tylko w tv wyglada super) a jedna z druga pani ambitna jedynie na dzialke moze pojechac i jad saczyc po znajomych na mnie