Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Japonki zachowują się jak małe dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Dorosłe kobiety, a zachowują się jakby miały po 5-lat, piszczą i krzyczą jak małe dzieci, masakra. Aż się z taką wszystkiego odechciewa. Zastanawiam się dlaczego nie są takie zmysłowe i pociągające jak dorosłe kobiety w innych krajach. Przecież ta dziecinada może podniecać tylko jakiegoś zboczeńca, a nie zdrowego, dorosłego faceta...

Gość gość
bo japonia ma ogolnie spory problem z pedofilia. polecam obejrzec dokument "Pedofilia w Japonii".

Gość gość
Kimci kimci

Gość gość
Kimchi to Korea

Gość gość
Whateva. Wszyscy tak samo brzydcy.

Gość gość
Bo tam uważa się, że seksi jest być kawaii czyli słodka i nieco dziecinna jak uczennica. Tam idealem kobiecosci jest taka lolitka, nastolatka

Gość gość
gość dziś Whateva. Wszyscy tak samo brzydcy. x Z zawistnymi cebulakami na czele ;) zal ci doopsko sciska, ze inni maja jaja byc sobą?

Gość gość
Cała ta kultura kawaii jest niepokojąca. Miałem kiedyś znajomego, któremu to się podobało. Kiedyś mi wyznał, że podobają mu się małe dziewczynki...

Gość gość
22:21 A czy ktoś ma wybór zmiany rasy? Co za pierdy.

Gość gość
Jeden plus Korei Północnej jest taki, że tam nie ma takich tworów jak w Japonii. :D

Gość gość
22:23 Tutaj rasa nie ma znaczenia. Koreańczycy Północni też są azjatami i co, jakoś zachowują się normalnie.

Gość gość
gość dziś 22:21 A czy ktoś ma wybór zmiany rasy? Co za pierdy. x A czy ktos ma wybor zmiany charakteru? a moze maja sie polaczkowi podporządkowac i zyc nieszczesliwie? lecz sie p*****lcu

Gość gość
A ja uważam, ze Japonki i Koreanki to najpiekniejsze kobiety, przede wszystkim bardzo wolno sie starzeja, maja piekne wlosy i skore

Gość gość
22:38 Koreanki są fajne, bo zachowują się normalnie jak kobiety, a nie małe dzieci.

Gość gość
No i są zazwyczaj delikatne, a nie takie kobyły jak np. Niemki. Maja delikatne buzie, dziewczecą urode i zazwyczaj sa szczuple i drobne. Wg mnie są trzy idealy kobiecości: - jeden to właśnie Azjatki, - drugi to Wenezuelki, Brazylijki- ale takie zadbane jak z wyborów miss, - trzeci to słowianki z jasnymi wlosami. Dokladnie w takiej kolejnosci.

Gość gość
22:33 Zboczeniec się uaktywnił. Dobrze, że jesteście tacy szczerzy, przynajmniej wiadomo z kim nie zostawiać dzieci.

Gość gość
22:40 Wenezuelki i Brazylijki są przerobione do granic mozliwosci. Zadne z nich pieknosci, sztuczne (s)twory.

Gość gość
gość dziś 22:33 Zboczeniec się uaktywnił. Dobrze, że jesteście tacy szczerzy, przynajmniej wiadomo z kim nie zostawiać dzieci. x Debilu jestem kobietą i szlag mnie trafia jak czytam takie pierdolety.

Gość gość
gość dziś Jest ogromna różnica pomiędzy delikatnością i powabem, a zachowywaniem się jak niedorozwinięte dziecko. Ta cała kultura kawaii jest mega sztuczna, te reakcje, piski są mega sztuczne i naciagane.

Gość gość
22:46 Tym gorzej dla Ciebie, pewnie zachowujesz się tak infantylnie jak te Japonki-kawaii. :D

Gość gość
Właśnie pokazywali w programie "Lepiej późno niż później" kawiarnie z takimi Japonkami, masakra ja bym tych pisków nie wytrzymał. Dorosłe kobiety zachowywały się jak dzieci z przedszkola. :D

Gość gość
Bo Japończycy mają nasrane we łbach. Poczytajcie sobie, co robili z Koreankami w czasie wojny, zmuszali je do prostytucji z japońskimi żołnierzami, masowo gwałcili kobiety, a także małe dziewczynki. Coś strasznego. Ich potomkowie teraz żyją i podniecają się tym całym pedofilskim kawaii i hotelami BDSM...

Gość gość
gość dziś 22:46 Tym gorzej dla Ciebie, pewnie zachowujesz się tak infantylnie jak te Japonki-kawaii. smiech.gif x Wyobraź sobie, że ja jestem sobą ;)

Gość gość
23:01 A one nie są i w tym problem...

Gość gość
gość dziś 23:01 A one nie są i w tym problem... x Tego nie wiesz

Gość gość
Autorka jest zwyczajnie zazdrosna

Gość gość
Autor to debil, skoro od razu z pedofilią wyjeżdża. Japończycy mają inny ideał kobiecości. Dla nich kobiecość to dziewczęcość i dziecinność. Ale sami też są dziecinni.

Gość gość
23:25 Bo takie są fakty. Wiesz, że jeszcze do niedawna posiadanie pedofilskich nagran w Japonii nie było karalne? Byłaś tam w ogóle, czy znasz ten kraj z opowieści? To pojedź, pomieszkaj, a się przekonasz. Nikt mi nie wmówi, że to kawaii jest normalne. Żaden normalny facet na to nie poleci.