Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważajcie. Wieczorna znowu wyzywa i nęka ludzi i pisze zoofilskie porównania...

Polecane posty

Gość gość

Tutaj możecie przeczytać https://f.kafeteria.pl/temat/f4/smierc-ze-slodkosci-p_7283936/31 Ostatnie dwie strony. Uważajcie na tą zboczoną babę i stalkerkę. Przykładowe wypowiedzi z tematu wyżej gość dziś [00:42] Aha i skończ z udawaniem aseksa gdyż ponieważ na prawdziwych asach cudza kopulacja nie wzbudza takich negatywnych emocji jak u ciebie nawet jeśli odbywa się ona ze stadem kóz na mongolskich stepach tudzież stadem dzikich niggas z Burkina Faso. gość dziś [00:40] Brołken pierdziołken wsparcie dostaje jedynie od marginesu kafeteria.pl. Dumna jesteś z siebie stara ruro? Myślisz że kogoś przechytrzysz w tym swoim udawaniu biednej? Na takie numery nabierają się jedynie równie psychiczni co ty. Jesteś do szpiku kości fałszywa. Dokładnie pamiętam jak jeździłas jak po burej suce po dziewczynie która miała czelnosc mieć inne niż ty zdanie. Wyzywasz każda od ladacznic i puszczalskich a ty kim jesteś? Mnie chcesz nabrac? Ho ho. Zresztą ty albo wyzywasz każdego od lewaka i ladacznic albo rzniesz glupa że nie wiesz o co chodzi. Ewentualnie udajesz że ignorujesz choć w środku aż się gotujesz że piszę Ci prawdę. Nie że mną te numery brułken. Zgrywaj sobie ofiarę wśród mniej kumatych i jeszcze bardziej zj******h niż ty. A teraz ponownie cmoknij mnie w pompke.

Gość gość
Tak to pisałam ja wieczorna. No i? Kopiuj wklej. Nuda.

Gość gość
a tak pisała do innej osoby (chyba Nimfy albo Bumble albo tego chłopaka co ją probuje ogarnąć). To już chyba atak psychotyczny... gość dziś Czytam to czasami. Nie podniecaj się tak suko bo to nie moje teksty. Naprawdę powinnaś się leczyć. Idz złóż donos na policję. Niech Ci tam udowodnio po IP że widzisz wjeczorno w każdym złym wpisie lapka.gif a ty Brołken stara dupo zamiast p******ic jaka jesteś biedna i w ogóle ojoj rusz te zaniedbana d**e bo jedyne co robisz to zgrywasz niewiniatko i te same farmazony codziennie p********z jako swojej alter ego tygrysie które jest ucieczka od realnego życia. A teraz mnie pocalujcie wszyscy w pompke. Bez odbioru. Ciekawe czy jak wejdę za dwa dni to znowu ktoś napisze myśląc że to ja. Mejd maj najt.

Gość gość
Lochorna miej odwagę się przyznać do innych mentalnych fekaliów jakie tu zostawiałaś. Przyznaj się do innych tekstów zoofilskich i korolofilskich, nękania Rock4Ever i pedofilskiego nękania Nimfy to może spadniesz jako człowiek z minus 300 na minus 100.

Gość gość
Wiesz gdzie ja mam uznanie w oczach ludzi takich jak ty? Tak, dokładnie tam 👄 to ty szukasz atencji u mnie. Nie odwrotnie. Osoba która nie potrafi załatwić swoich spraw sama tak jak np. Brołken i ktora lata od sasa do lasa w poszukiwaniu marnej jakości poplecznikwo i to jeszcze zdobywa ich poprzez lizanie d**y którego ja nie uznaje nie jest dla mnie partnerem nawet do guwburzy. Tak że wypjerdalaj z łaski swej. Aha i nie zapomnij pozbierać za sobą bobkow.

Gość gość
Tobie zostawiam takie przysmaki. Urodziłaś się w g*****e, jesteś gównem i gównem pozostaniesz. Ryja w szambo ci wsadzili na dzień dobry i tam do dzisiaj ci pozostało.