Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki ma nick ta mloda dziewczyna przesladowana przez...

Polecane posty

Gość gość
Zarzuty? Człowieku przestań cpac albo oglądać programy kryminalne. Albo jedno i drugie... Widać że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. A ja mam. Pa.

Gość gość
gość dziś Oj stare rany. Biedni wy. Haha przestań pajacowac. Rzygam tobą. Jesteś totalnym manipulantem wysysajacym z człowieka energię. Już nie raz się o tym przekonałam. Współczuje ludziom którymi sterujesz. x Nie ma czegoś takiego jak wysysanie energii. Zresztą nawet jakby było. Co robisz innego w tematach swoich ofiar? Niszcząc Nimfę czy Broken? Czytając obsesyjnie te tematy czy molestując? No właśnie.

Gość gość
pedofilka ze schizofrenią ma swój własny świat, żyje w swoim świecie, próżny twój trud. W swoim umyśle ona ma racje i tego nie zmienisz.

Gość gość
gość dziś Zarzuty? Człowieku przestań cpac albo oglądać programy kryminalne. Albo jedno i drugie... Widać że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. A ja mam. Pa. x No widzisz. Chyba coś co szufladkujesz jako bajki stanie się niedługo rzeczywistością. :D Dla nas to dobrze że czujesz się bezkarna. Co do policji/sądu to sama pisałaś o tym przed chwilą kretynko. Jeśli chcesz działać z pomocą informatyka to też nic nowego. Nieraz już tym straszyłaś. Jak to było? Można cię przewidzieć z zegarmistrzowską precyzją? :D Screen gdzie grozisz ustaleniem danych ofiary którą stalkujesz czyli Nymphette. Żeby tradycji stało się zadość czy jakoś tam. Zapisany. Twoje hejty i prześladowanie na Broken i Bubmlea też mam. https://imgur.com/a/UBEkPb2

Gość gość
Znowu pogróżki ze strony zboczonej psycholki Wieczornej. Im więcej screenów i prawdy tym bardziej grozi. W grupie siła. Jednej osobie tutaj spadnie w wyniku jej działań włos z głowy i wszyscy poświadczą jak było. Każdy z tu komentujących. Niektórzy też to pojęcie mają i mogą cię najnowsze wydarzenia w życiu ostro rozczarować. Sama zaczęłaś. Nie tylko kobiety potrafią osiągnąć pewne rzeczy.

Gość gość
gość dziś pedofilka ze schizofrenią ma swój własny świat, żyje w swoim świecie, próżny twój trud. W swoim umyśle ona ma racje i tego nie zmienisz. x Niestety tak. Ale cokolwiek to jest za praca w której ona głównie siedzi na fonie to muszą się dowiedzieć kogo zatrudniają. To niebezpieczne zatrudniać kogoś takiego po prostu. Choćbyś mnie próbowała zabić psycholko dopniemy swego i twój przełożony o wszystkim się dowie.

Gość gość
Pamiętaj Wieczorno że w stosunku do takiej osoby jak ty ludzie różnych rzeczy mogą się chwytać. Niejednej osobie obraziłaś rodziców a wówczas ludzie stają się czasem nieobliczalni. Np ty tak masz. Może inni też?

Gość gość
dopniemy kolego

Gość gość
gość dziś dopniemy kolego x Miejmy nadzieję. Odzyskuję wiarę w ludzi po takich postach.

Gość gość
To że Wieczorna jeszcze ma czelność grozić i się wykłócać o nazwanie jej molestowaczą czy pedofilką (gdzie na screenach jest wszystko) to już po prostu są jaja. Jakbyś nie pisała tych świństw i nie znęcała się nad Nimfą ani nie molestowała jej to nie przechodziłabyś w ogóle tej przykrej dyskusji. Pretensje miej wyłącznie do siebie za to, jakie g****o sobie i innym robisz.

Gość gość
03:40 Odpowiesz za swoje kłamstwa. Dokładnie tak.

Gość gość
gość dziś Zarzuty? Człowieku przestań cpac albo oglądać programy kryminalne. Albo jedno i drugie... Widać że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. A ja mam. Pa. x Znowu hipokryzja Wieczorna. :D 🖐️ Przed chwilą jeszcze odżegnywałaś się od wszystkiego (chociaż swoje autorstwo wypowiedzi z molestowaniem i pedofilią potwierdziłaś w temacie Dragona i to jeszcze obrzydliwie obwiniając ofiarę ) i utrzymywałaś że cię to nie rusza. Cytat: (z tematu Dragona o tobie) gość dziś "Nie ruszaja mnie te twoje teksty typu pedofil." XXX XDD Serio miałbym akurat takie niunse w doopie gdybyś tak sobie nie wycierała morty tą hipokryzją i nie oskarżała o nią każdego. Jak na razie tylko ciebie na tym łapiemy. To że dajesz sobie prawo do osądzania kogokolwiek po tym wszystkim jest śmieszne. Myślisz że ty za to nie weźmiesz odpowiedzialności?

Gość gość
gość 04:54 Zapewniam cię że potrafię iść do celu bardzo mocno i wiem gdzie oraz do kogo się udać więc zastanów się czy ci się poplaci gdy jednak twojej groźby z d**y okażą się cyrkiem. Ktos cię bierze na poważnie w ogóle? x Kolejna jej wypowiedź. A przed chwilą (komentarz wyżej) Wieczorna twierdziła że nie rusza jej to i się na lajcie przyznawała. Cyrk to jest to co robisz. Nie molestowałabyś Nimfy to byś za to nie płaciła. Proste. Ja już kończę bo mógłbym postować tu jej hipokryzję do jutra, ale to nie ma już sensu. Ludzie będą już wiedzieli wystarczająco.

Gość gość
A Wieczorna jak zwykle zwiała gdy przyszło do screenów i argumentów.

Gość gość
groźba tez standardowo poleciała :o

Gość gość
to jest żenada...

Gość gość
Ludzie weźcie gdzieś ja zgłoście. Sami piszecie że schizofreniczka. Coś trzeba zrobić.